DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Herz Gaštanový gél (125ml)

Kód produktu: 45340

(0 hodnotení)



5.00 € s DPH4.17 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Gaštanový gél na vonkajšie použitie na kožu - extrakt z pagaštanu (Aesculus hippocastanum, Hyposcastanaceae), pre osoby s výskytom kŕčových žíl. Účinnými zložkami gaštanu sú aescín, aesculin, flavonoidné glykozidy a triesla. Užívanými časťami sú kvet, plod, semená a mladá kôra. Aescín má zosilňujúci účinok na žilovej steny a zvyšuje ich pružnosť. Pre tieto svoje vlastnosti sa používa najmä ako podporný prostriedok pri liečbe kŕčových žíl, pri žilovej a vlásočnicovej nedostatočnosti. Aescín pôsobí tiež protizápalovo, a preto je využívaný na potieranie bolestivých kĺbov a svalov, na unavené a napäté nohy.


Príjemne chladí a navodzuje pocit relaxácie.
Hydratuje a zmäkčuje pokožku.
Bez umelých farbív.
Bez zložiek živočíšneho pôvodu.


Účinky: znižuje opuchy, zvyšuje pružnosť žíl. Používa sa na kŕčové žily, na upokojenie pokožky v oblasti modriny, podliatiny.


Účinná látka: extrakt z pagaštanu (Aesculus hippocastanum, Hyposcastanaceae), z listu červeného viniča, mentolový olej.


Zloženie: Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, C12-15 Pareth-12, Vitis Vinifera Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Sodium Hydroxide, Camphor, Disodium Edta, Menthol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid Parfum: Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Cinnamate, Benzyl Benzoate, Coumarin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid.


Odporúčané dávkovanie: Naneste na kožu a krúživými pohybmi ho ľahko vmasírujte do pokožky. Možno použiť tiež ako zábal so silnou vrstvou gélu. Pre zvýšenie účinku je vhodné naniesť na postihnutú oblasť väčšie množstvo prípravku, obviazať a nechať pôsobiť dlhodobo (napr. cez noc).


Skladovanie: Skladujte na suchom, tmavom mieste v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Produkt nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Neaplikujte na sliznice a otvorené rany. Neužívajte, ak ste alergický na niektorú zo zložiek produktu. Zabráňte kontaktu s očami. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: Nemecko.

Hmotnosť 0.13 kg

EAN 4033594004051

Objem 125ml


Dr.Herz
Dr.Herz

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK