DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Kelen Fitness Shape hľbokospaľujúci krém (150ml)

Kód produktu: 31290

(0 hodnotení)



11.00 € s DPH9.17 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Dr.Kelen Fitness Shape hľbokospaľujúci gél proti celulitíde s kapsaicínom je veľmi účinný v boji proti celulitíde a pri odstránení tukov usadených v spojivovom tkanive. Používaním sa uvoľňuje a rozpúšťa podkožný tuk, napomáha zvyšovať mikrocirkuláciu krvi v tkanivách a zlepšovať metabolizmus kože, zvyšuje sa spaľovanie tuku. Má dlhotrvajúci hydratačný účinok. Po použití môže nastať pocit, tepla, brnenia, čo naznačuje spaľovanie tuku. Pri športovaní sa zvyšuje účinnosť gélu. Zvyšuje spaľovanie tukov a odstraňuje celulitídne jamky. Nemá žiadne toxické a dráždivé účinky na pokožku. Pravidelné používanie gélu je veľmi dôležité pre dosiahnutie viditeľných efektov a odporúčame použiť rôzne nástroje - fólie, vákuové, ultrazvukové aj infrasaunu na maximálne zvýšenie účinnosti liečby. Rýchlo sa vstrebáva, môže sa použiť aj na citlivú pokožku, pretože neobsahuje žiadne konzervačné látky, umelé vône a farbivá.


Neobsahuje farbivá ani konzervanty.


Použitie: Gél nanášajte tak, aby ste jemnou vrstvičkou pokryli postihnuté miesto a krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky. Odporúčame použiť rôzne nástroje - fólie, vákuové, ultrazvukové, infrasaunu.


Účinné látky: kofeín, L-karnitín, miricelin, kapsaicín.


Zloženie: Voda, Steareth-2, PEG-8 Distearate, Izopropylpalmitát, Propylénglykol, Laktát sodný, Decyl Oleate, Cetylalkohol, Ceteareth-12, triglyceridy kyseliny kaprylovej/kaprinovej, Dimetikón, Citrus Grandis (grapefruit) ovocný extrakt, Coffea Arabica (káva) Extrakt, Karnitín, Dihydromyricetin, Kapsaicín, Metyl nikotinát, Kyselina citrónová, parfum.


Upozornenie: Nepoužívajte na poranenú, alebo podráždenú pokožku. Po použití umyte ruky. Zabráňte kontaktu s očami. Uchovajte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: HU.

Hmotnosť 0.15 kg

EAN 5997742300169

Objem 150ml


Dr.Kelen
Dr.Kelen

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK