DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Organic Bio Šampón s Tea Tree (265ml)

Kód produktu: 29039

(0 hodnotení)



12.15 € s DPH10.13 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bio kozmetika Dr.Organic je certifikovaná podľa štandardov BioCert. Mnoho produktov je certifikované ako Bio, ale použitý spôsob spracovania odstraňuje mnoho prirodzených kvalít jednotlivých látok, ktoré výrobkom poskytujú ich unikátne vlastnosti. Označenie výrobkov Bio kozmetiky Dr.Organic logom BioCert zaručuje, že každý produkt nielen, že obsahuje bioaktívne látky, ale že každá z látok tvoriace základnú súčasť výrobku, má rovnakú účinnosť ako v pôvodnom prírodnom stave.
Dr. Organic je prírodná vlasová a telová kozmetika, ktorá využíva tie najlepšie prírodné ingrediencie z celého sveta pre dosiahnutie skvelých výsledkov bez kompromisov. Organický Arganový olej je neuveriteľne bohatým zdrojom vitamínov, antioxidantov a esenciálnych mastných kyselín. Unikátne vlastnosti tohto skvelého oleje sú kombinované s radom organických esenciálnych olejov a výťažkov z ovocia. Tým vytvára bohatý kondicionér, prenikajúce až ku korienkom vlasov a zanecháva vaše vlasy nádherne hebké, lesklé, vyživené a vysoko hydratované.
Zaručuje čisto prírodné ingrediencie, svieža, vysoko účinný. Bez parabénov, bez umelých farbív, vôní a kyslých konzervantov. Neobsahuje Sodium Lauryl Sulfate (SLS).
Pre väčšiu efektívnosť používajte v kombinácii so šampónom tea tree, kombinácia, ktorá prenikne vlasovým vláknom, vyhladí, vyživí a ochráni vlasové vlákno a vačky, prispeje k tvorbe keratínu v bunkách, vlasy očistí a posilní.

Tea tree má úžasné antibakteriálne vlastnosti tejto jedinečnej rastliny sú dobre známe. Ideálne pre tých, ktorí majú problémy s kožu. To najlepšie pre čistenie poškodenej pleti. Tea Tree má veľa úžasných vlastností, ktoré sú ideálne pre použitie v starostlivosti o pleť, o vlasy a v ústnej hygiene. Má jedinečnú schopnosť obnovovať a regenerovať. Čistí a chráni pokožku hlavy a udržuje vlasy zdravé a lesklé.

 

Bez konzervantov (parabén).
Bez umelých farbív a vône.
Bez glykolov a izothiazolinu.
Bez DEA.
Bez ftalátu (Phthalates).
Bez SLS (Sodium Lauryl Sulfate).
Bez minerálnych olejov. 
Bez BHT a silikónu.

 

Použitie: Naneste malé množstvo šampónu na mokré vlasy. Vmasírujte a nechajte napeniť. Potom dôkladne opláchnite. Používajte podľa potreby.

Zloženie/INCI: Aloe barbadensis leaf juice, Aqua (Water), Sodium lauroyl sarcosinate, Sodium cocoamphoacetate, Cocamidopropyl betaine, Palmitamidopropyltrimonium chloride, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Caprylyl/Capryl glucoside, Sorbitan sesquicaprylate, Sodium hydroxymethylglycinate, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) oil, Mentha piperita (Peppermint) oil, Limonene, Citric acid.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte na otvorené rany. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Vyhnite sa kontaktu s očami. Ukladajte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: Spojené Kráľovstvo.

Hmotnosť 0.27 kg

EAN 5060176671089

Objem 265ml


Dr.Organic
Dr.Organic

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK