Éléskamra Paleo, Bezlepková múčna zmes na tenkú taliansku pizzu (180g)
Kód produktu: 53533
Dostupnosť: 1 - 4 dní
Bezlepková, Paleo zmes múky na prípravu pizze. Upečte si doma pravú taliansku pizzu so zníženým obsahom sacharidov až o 30% v porovnaní s inými bezlepkovými múkami. Jednoduchá a rýchla príprava. Múčna zmes je určená pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín.
Paleo.
Bez lepku.
Bez obilia.
Bez pridaného cukru.
Bez mlieka.
Bez sóje.
Bez droždia.
Bez aditív a konzervantov.
Recept na prípravu:
Ingrediencie:
180g múčna zmes (obsah balenia)
2 celé vajcia veľkosti M (cca 110g)
50ml studená voda
3 PL olej alebo tuk
Postup prípravy: Vodu, vajcia a olej zamiešame, pridáme múčnu zmes. Dôkladne zamiesime a cesto necháme odstáť 20 minút. Potom na pomúčenej silikónovej podložke valčekom jemne rozvaľkame na hrúbku približne 4 mm, položíme podložku s pizzou na plech. Natreme paradajkovou omáčkou a na povrch pizze ukladáme podľa fantázie šampiňóny, olivy, nakrájané cibule, paradajky a šunku. Pečieme asi 15 minút pri najvyššom stupni (program horné / dolné pečenie; nepoužívať teplovzdušný program). Syrom posypeme povrch pizze 5 minút pred ukončením pečenia.
Cesto môžeme pripraviť aj bez vajec, v tom prípade používame: 140ml vody, 5 pol. lyžíc oleja alebo tuku a 180dkg múčnu zmes (obsah balenia).
Zloženie: tapiokový škrob, sezamová múka, múka z bambusovej vlákniny, psylliová múka, paleo prášok do pečiva (regulátor kyslosti: kyselina vínna, zväčšovač objemu: hydrogenuhličitan sodný, tapiokový škrob), himalájska soľ.
Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1264Kj / 305,3kcal
Tuky: 5,0g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,3g)
Sacharidy: 53,6g (z toho cukry: 0,0g)
Vláknina: 15,9g
Bielkoviny: 10,2g
Soľ: 1,7g
Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)
Alergény: sezam. Vyrobené v závode, ktorý spracováva rôzne orechy.
Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Krajina pôvodu: EU.
Hmotnosť 0.18 kg
EAN 5999887064043
Objem 180g
Komentáre
Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.