DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Farmona Herbal Care Black Radish (čierna repa) šampón proti vypadávaniu vlasov (330ml)

Kód produktu: 48896

(0 hodnotení)



5.20 € s DPH4.33 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Farmona Herbal Care Black Radish (čierna repa) šampón proti vypadávániu vlasov.


Extrakt z čiernej reďkovky - vyživuje a posilňuje vlasy, stimuluje rast vlasov.
Patentovaný komplex pšeničného proteínu a ceramidov - obnovuje štruktúru vlasov a dáva vlasom zdravý a krásny vzhľad.
Inulín - na pokožke a vlasoch vytvára tenký a hodvábny povlak, ktorý ich chráni. Vlasom dodá lesk a zvyšuje ich hladkosť.


Šampón neobsahuje: žiadne parabény, alkohol a parafínové oleje.

Určenie: Oslabené vlasy s tendenciou k vypadávaniu.

Účinok: Zabraňuje vypadávaniu vlasov, dodáva potrebné minerály a vyživuje vlasové korienky.


Návod na použitie: Aplikujte primerané množstvo šampónu na mokré vlasy. Jemne vmasírujte do vlasovej pokožky a nechajte pôsobiť niekoľko minút. Dôkladne opláchnite vodou. Vhodné na každodenné použitie.


Zloženie/INCI: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Inulin, Hydrolyzed Keratin, Cetrimonium Chloride, Lauryldimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Lauryldimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Starch, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, Lactic Acid, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal.


O značke Farmona
Spoločnosť Farmona Natural Cosmetics Laboratory bola založená v roku 1997 v Krakove. Jej bohatá ponuka zahŕňa viac ako 450 kozmetických prípravkov, ktoré sa vďaka svojej vysokej účinnosti a bezpečnosti teší veľkej obľube zákazníkov. Dodajme, že Farmona takisto prevádzkuje luxusný Business & SPA hotel. Farmona kladie enormný dôraz na výskum a vývoj. Všetky krémy, šampóny, sprchovacie gély a ďalšie výrobky tejto značky sú vyrábané na základe najnovších poznatkov dermatológie, farmácie a ďalších vedných odborov. Kozmetika Farmona využíva úžasné vlastnosti rastlín. Obsahuje extrakty z gaštanu, nechtíka lekárskeho, zeleného čaju, vanilky, olivových listov a ďalších rastlín. Výber ingrediencií sa riadi veľmi prísnymi kritériami – Farmona bola prvou poľskou firmou svojho druhu, ktorá implementovala normy GMP (Good Manufacturing Practice). Produkty Farmona sa v priebehu času stali synonymom pre efektivitu, inovácie a nekompromisnú kvalitu. O ich výnimočnosti svedčí aj skutočnosť, že sa môžu pochváliť celým radom prestížnych ocenení (napríklad Europan Medal či Golden Crocus Award). Značka Farmona iste zaujme všetkých jedincov, ktorí túžia po kráse aj zdraví, sú nároční a neuspokoja sa s málom.


Krajina pôvodu: Poľsko.

Hmotnosť 0.33 kg

EAN 5900117100059

Objem 330ml


Farmona
Farmona

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK