DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ferenc József liečivá voda s Glauberovou a horkou soľou (700ml)

Kód produktu: 14146

(0 hodnotení)



2.05 € s DPH1.71 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Ferenc József liečivá minerálna voda s Glauberovou a horkou soľou má preháňací účinok a liečebný účinok pri chorobách črevných katarov. Voda prepláchne črevnú stenu, odplaví baktérie a zápalové nánosy a odstráni ich z tela spolu so stolicou. V dôsledku vyčistenia čriev zanikne nafúknutie brucha a prípadné bolesti.
Blahodarné účinky horkej soli na ľudský organizmus poznali už pred sto tridsiatimi rokmi.
Horká voda Ferenc József je vhodná hlavne pri odstraňovaní zápchy a na ošetrovanie miernych črevných zápalov, často sa používa aj na dosiahnutie ľahkej stolice pri bolestiach konečníka a podbruška alebo v prípade pruhu a hemoroidov.
Pravidelné pitie liečivej minerálnej vody Ferenc József vyvolá zvýšený pohyb čriev, čím prechádza strava črevným traktom človeka rýchlejšie. Hlavne bielkoviny a tuky ale aj iné výživné látky sa vstrebávajú do ľudského organizmu v menšom množstve a preto je efektívne piť túto horkú vodu na lačno. Ako doplnok stravy pri redukcii nadváhy alebo proti obezite je vhodné konzumovať túto prírodnú vodu po každom hlavnom jedle.


Nesmie sa užívať: pri nedostatku žalúdočnej kyseliny, krvácajúcom vrede žalúdka alebo dvanástnika a ich akútnych kataroch, hnačkách, pri srdečnej alebo obličkovej nedostatočnosti, zvracaní a odvodnení organizmu.


Použitie: Určené iba pre dospelé osoby. Na vyvolanie hnačky vypiť 2-3dl naraz. Pri ošetrovaní črevného kataru je potrebné vypiť denne 1-1,5dl. Pri žlčníkových ochoreniach, chorobách pečene a pri diabetických ochoreniach sa odporúča vypiť celkove 2-2,5dl denne v menších dávkach. Pri redukcii hmotnosti a proti obezite sa odporúča konzumovať prírodnú vodu 1 x 1dl ráno. Pri stavoch po mozgových cievnych ochoreniach, mozgovej príhode sa odporúča konzumovať 0,5dl zriedenú v 5 násobnej vode, a denne vypiť v menších dávkach. 


Zloženie: Ferenc József liečivá voda s Glauberovou a horkou soľou.


Obsah minerálov v 1000ml:
Vápnik: 300,0mg
Horčík: 1660,0mg
Sodík: 2440,0mg
Chloridy: 470,0mg
Sírany: 11600,0mg
Hydrogénuhličitan: 702,0mg

Celkový obsah rozpustných minerálov: 19700


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste po otvorení uchovávajte pri teplote do +20°C.


Upozornenie: NEZÁLOHOVANÁ! FLAŠU TREBA VYHODIŤ DO ŽLTEJ NÁDOBY NA TRIEDENÝ ZBER. Tento produkt je iba doplnkom zdravej výživy. Nemá schválené liečivé účinky a neslúži ako náhrada lekármi predpísaných liekov. Výrobok nie je určený k použitiu ako náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.74 kg

EAN 5997263711215

Objem 700ml


Ferenc József
Ferenc József

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK