DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Gárdonyi Teaház Rooibos čaj, šípka, citrónová tráva s medovou príchuťou (20ks)

Kód produktu: 14578

(0 hodnotení)



3.40 € s DPH2.83 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Gárdonyi Teaház porciovaný ochutený Rooibos čaj v nálevových vreckách, sáčky jednotlivo balené s vrchným prebalom. Bez kofeínu.

Ochutený rooibos čaj bez kofeínu so šípkami, citrónovou trávou a s medovo citrónovou príchuťou je osviežujúci čaj na bežné pitie. Okrem toho, že výborne chutí a uhasí smäd pôsobí aj blahodarne na zdravie ľudského organizmu.
Rooibos, šípky, jablko, citrónová tráva s lahodnou medovou chuťou, je to dokonalá kombinácia čaju v ktorúkolvek dennú dobu pre osvieženie.


Rooibos je nádherne voňavý čaj s delikátnou vyváženou chuťou. Rodnou zemou tohto jedinečného nápoja je Juhoafrická republika. Rrastlina Rooibos rodu Aspalathus sa pestuje iba na svahoch Cedar mountains v Juhoafrickej republike. V poslednej dobe sa Rooibos čaj začína šíriť po celom svete. Je to predovšetkým vďaka jeho priaznivému zloženiu: obsahuje fluór, sodík, rutín a querzetin, ktorý napomáha uvoľňovaniu hormónu šťastia serotonínu. Staré africké kmene už po stáročia konzumujú ako osviežujúci nápoj a vedia aké pozitívne účinky má na ľudské zdravie.


Príprava: Vložte vrecúško do šálky, zalejte 2dl vriacou vodou a nechajte lúhovať 4-5 minút. Výborný nielen za tepla, ale i za studena. Čaj sa môže podľa chuti dosladiť cukrom, alebo medom.


Zloženie: rooibos (60%), jablko, šípky (12%), aróma: med, citrón; citrónová tráva (4%).


Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste.


Upozornenie: Nie je vhodný pre deti do 1 rokov. 

Hmotnosť 0.03 kg

EAN 5997505321196

Objem 30g (20 x 1,5g)


Gárdonyi Teaház
Gárdonyi Teaház

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK