DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea No47 Čajová zmes z listov pľúcnika lekárskeho - kamarát hrdla (50g)

Kód produktu: 101684

(0 hodnotení)



7.10 € s DPH5.92 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Čajová zmes z bylín zbieraných a spracovávaných s odbornou starostlivosťou, na základe tradícií ľudového liečiteľstva.  Na bolesť hrdla, kašeľ, astmu, ako doplňujúca liečba chronických ochorení dýchacích ciest. Čajová zmes z listov pľúcnika lekárskeho (Čaj kamarát hrdla) od Gyuri bácsiho zmierňuje kašeľ, čistí dýchacie cesty a podporuje vykašliavanie. Čajová zmes sa odporúča pri podráždení sliznice hrdla, zachrípnutí, bolesti hrdla, zápale mandlí, kašľaní, bronchitíde, astme či chronických ochoreniach dýchacích ciest.


Príprava: 1 polievkovú lyžicu (3g) čajovej zmesi zalejte 2,5dl horúcej vody a nechajte 15 minút lúhovať v zakrytej nádobe a potom preceďte. Nepoužívajte kovové sitko.

 

Dávkovanie: kašeľ spôsobený prechladnutím vás za 2-3 dni zbaví jedna šálka čajovej zmesi z listov pľúcnika lekárskeho. Šálku čaju pite malými dúškami počas dňa, podľa možností bez ochucovania. Ak však príznaky nezmiznú po 4-5 dňoch, obráťte sa na svojho lekára. Fajčiarom sa odporúča jedna šálka týždenne ako prevencia ochorení dýchacích ciest.
Astmatici môžu čajovú zmes užívať nepretržite. Denne jednu šálku je možné konzumovať počas troch mesiacov, potom je nutné spraviť štvortýždňovú prestávku.


Zloženie: pľúcnik lekársky - výhonky, tymián - výhonky, pľúcnik lekárský - list (12%), skorocel kopijovitý - list, rebríček obyčajný - výhonky, zemežlč - výhonky, agát biely - kvet, nechtík lekársky - kvet, divozel - kvet, pamajorán obyčajný - výhonky, veronika lekárska - výhonky.

 

Skladovanie: Skladujte na suchom mieste.

 

Upozornenie: neodporúča sa v tehotenstve a počas dojčenia. Takisto sa neodporúča deťom do 12 rokov.


Krajina pôvodu: HU.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999566582301

Objem 50g


Györgytea
Györgytea

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK