DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Herbiovit Glukozamínový krém Komplex (250ml)

Kód produktu: 59054

(0 hodnotení)



13.95 € s DPH11.63 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Glukozamínový krém sa odporúča na zmiernenie kĺbových ťažkostí a stuhnutosti svalov, ako aj na regeneráciu pohybových ťažkostí. Jeho komplexné zložky prispievajú k uvoľneniu problémovej oblasti a uvoľneniu stuhnutosti.


- vegan
- neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu
- bez parabénov, bez SLS, bez BHT, bez minerálnych olejov, bez farbív, bez parfumácie.
- dermatologicky testované.


Zloženie/INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Isopropyl Alcohol, Copernicia Cerifera Wax, Butyrospermum Parkii Butter, Sucrose Stearate, Cocos Nucifera Oil, Urea, Glycerin, Acetyl Glucosamine, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Menthol, Persea Gratissima Oil, Mentha Piperita Oil, Dimethyl Sulfone, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Ascorbic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Thymus Vulgaris Oil, Sodium Chondroitin Sulfate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Hamamelis Virginiana Extract, Soluble Collagen, Zinc Stearate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum*, Ethylhexylglycerin, Alpha-isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. *z prírodného esenciálneho oleja.


Alergény: Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Odporučané dávkovanie a použitie: Aplikujte denne. Dostatočné množstvo krému naneste na postihnuté miesto a jemne vmasírujte do pokožky. Vhodný pre všetky typy pokožky.


Skladovanie: Uchovávajte pri izbovej teplote, v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Určené len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Neužívať v blízkosti očí, nosa, úst a na poranenú pokožku. Skladujte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.25 kg

EAN 5999107117481

Objem 250ml


Herbiovit
Herbiovit

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK