DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Himalaya Active White zubná pasta Fresh gel (75ml)

Kód produktu: 48846

(0 hodnotení)



4.65 € s DPH3.88 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Kľúčom k ústnej hygiene sú zdravé zuby a zdravé ďasná. Himalaya zubná pasta obsahuje miswak a prírodné látky so sťahujúcimi účinkami, ktoré pomáhajú udržiavať a chrániť zdravé ďasná.
Active white fresh gél je založený na rastlinnej enzymatické technológii, ktorý jemne odstraňuje zubný povlak a povrchové škvrny počas 2 týždňov. Zanecháva zuby belšie a žiarivejšie a zabezpečuje dlhotrvajúci svieži dych.


Vegetariánsky a Ajurvédský produkt.
Bez chemických bielidiel.


Použitie: Používajte na čistenie zubov. Vhodné pre dospelých a deti od 3 rokov. Naneste malé množstvo zubnej pasty na vlhkú kefku a vyčistite si zuby. Potom vypláchnite ústa vodou. Používajte minimálne ráno a večer; optimálne po každom jedle. Deti mladšie ako 6 rokov by si mali zuby čistiť pod dohľadom dospelej osoby a použiť množstvo pasty vo veľkosti hrášku.


Zloženie (INCI): Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Aqua, Sodium Lauryl Sulphate, Flavor, Sodium Carboxy Methyl, Cellulose, Silicon Dioxide, Titanium Dioxide Menthol, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Salvadora Persica Stem Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Shell Extract, Thymol, CI 42090, Papain, Bromelain, Limonene.


Skladovanie: skaldujte pri teplote do 25° C.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.08 kg

EAN 6291107220079

Objem 75ml


Himalaya
Himalaya

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK