DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Himalaya Ajurvédske mydlo s olejom pre čistú pleť (125g)

Kód produktu: 100886

(0 hodnotení)



5.40 € s DPH4.50 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Mydlo s ajurvédskym olejom obsahuje tradičný olej Kanaka Taila, ktorý je unikátnou zmesou 7 bylín (Yashtimadhu, Priyangu, Kamala, Manjishta, Nagakesara, Rakta Chandana a Tila Taila). Mydlo je na rastlinnej báze, ktorá jemne vyživuje a ošetruje pokožku. Mydlo zároveň revitalizuje aj tón pleti. Bylinky pomáhajú udržiavať pokožku prirodzene čistú a zdravú.

 

Použitie: používajte na denné umývanie celého tela. Aplikujte na vlhkú pokožku v potrebnom množstve, napeňte a dôkladne opláchnite.


Zloženie: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfumesamum indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Sodium Chloride, Titanium Dioxide, Tetrasodium EDTA, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Magnifera Indica (Mango) Seed Butter, Pantaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium Etidronate, CI 47000, Santalum Album (Sandalwood) Wood Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Symplocos Racemosa Bark Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Rhizome Extract, CI 26100, CI 61565, Citronellol, Linalool, Geraniol, Banzyl Alcohol, Coumarin, Alpha-Isomethyl lonone, Eugenol.

 

Skladovanie: Skladujte na suchom mieste.


Upozornenie: Nepoužívajte pri alergii na niektorú zo zložiek obsiahnutej v produkte. Vyhýbajte sa kontaktu s očami, ak sa tak stane, oči vypláchnite väčším množstvom vody. Ukladajte mimo dosahu detí.

 

Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.13 kg

EAN 8901138844097

Objem 125g


Himalaya
Himalaya

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK