DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Himalaya Himalájske soľné mydlo (300g)

Kód produktu: 15607

(0 hodnotení)



4.70 € s DPH3.92 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Soľné mydlo je kus prírodnej kamennej himalájskej soli. Soľ je bohatá na minerály a stopové prvky. Soľ je dokázaný liečebný prostriedok, známy už z čias Hippokratesa. Prírodné mydlo s himalájskou soľou vďaka prirodzeným dezinfekčným účinkom veľmi dobre pôsobí na pokožku, je vhodné na umývanie celého tela aj tváre.
Soľ neobsahuje chemické a konzervačné látky. Soľné mydlo je vhodné na každodennú starostlivosť. Odstraňuje nepríjemný pach nôh. Udržiava prirodzenú Ph pokožky. Odporúča sa u suchej aj mastnej a problematickej pokožky. Soľné mydlo je vhodné aj po holení, upokojí pleť a potláča začervenanie pokožky. V soľnom roztoku nemôžu prežiť žiadne baktérie, preto je himalájske deo mydlo účinný dezodorant.
Je osvedčeným deodorantom na potlačenie zápachu v podpazuší.
Na minerály a stopové prvky bohaté mydlo môže pomôcť s viacerými ochoreniami ako napr. herpes, akné, pásový opar, mykózy nôh, psoriáza, ekzém, bradavice, bodnutie hmyzom.


100% prírodný produkt.
Účinne zbavuje pleť nečistôt.
Bez umelých farbív.
Bez konzervačných látok.
Bez umelých vôní.


Použitie: navlhčite a trením v dlaniach vytvorte soľný roztok a ten rozotrite po celom tele. Nepoužívajte soľný kryštál priamo na pokožku.


Zloženie: 100% prírodný kryštál himalájskej soli.


Skladovanie: Skladujte na suchom mieste, pretože sa vo vode rozpúšťa.


Upozornenie: Soľné mydlo nepení, nakoľko ide o 100% prírodný kryštál himalájskej soli. Vyhýbajte sa kontaktu s očami, ak sa tak stane, oči vypláchnite väčším množstvom vody. Ukladajte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: Pakistan.

Hmotnosť 0.3 kg

EAN 5997973108756

Objem 300g


Himalaya
Himalaya

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK