DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Khadi Henna prírodná prášková farba na vlasy - červená (100g)

Kód produktu: 38065

(0 hodnotení)



21.65 € s DPH18.04 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Khadi je dlhotrvajúca farba, jedinečná starostlivosť, držanie a lesk v jednom kroku. Pri použití farieb na vlasy Khadi môžete vlasy farbiť prírodnými látkami, bez použitia škodlivých látok. V jednom kroku prekryje aj šedivé vlasy. Ideálne na predfarbenie sivých a blond vlasov v dvoch krokoch! Výsledky rastlinných farieb na vlasy závisia vo veľkej miere od počiatočnej farby vlasov a štruktúry vlasov, dĺžky pôsobenia a použitej teploty. Aby ste dosiahli požadovaný výsledok, bezpodmienečne dodržujte presný návod na použitie! Aby ste sa vyhli nežiaducim farebným odtieňom, vždy pred prvým použitím vykonajte skúšobné farbenie na pramienku. Vytvorte si svoju vlastnú jedinečnú farbu vlasov, pokojne si namiešajte rôzne odtiene farieb na vlasy Khadi!

Neobsahuje chemické prísady, konzervačné látky, vonné látky, pridané pigmenty, zvýrazňovače farby, ani iné nebezpečné chemické zložky, amoniak, peroxid, P-fenyléndiamín (PPD). 

Prírodná kozmetika s certifikátom BDIH, 100% rastlinný produkt.

 

Obsah krabice:
1 balíček bylinného prášku na farbenie vlasov,

1 plastová čiapka na vlasy,

1 pár rukavíc.

Obsah škatuľky vystačí na kompletné zafarbenie vlasov približne po ramená aspoň na jednu príležitosť a v prípade farbenia od korienkov možno použiť 3-4 krát.

 

Postup:
Najprv si umyte vlasy šampónom bez silikónov, ako je Khadi Rose Shampoo. Blond vlasy, melírované alebo silne poškodené vlasy sa odporúča najskôr prefarbiť odtieňom Khadi Senna / Cassia, aby vaše vlasy farbu absorbovali rovnomerne.
Odtieň 100% Henna prírodnej farby na vlasy zmiešajte s horúcou vodou 80-90 stupňov, kým sa nestane roztierateľnou. Pre intenzívnejšiu farbu alebo rýchlejšie výsledky pridajte kyslé prísady, ako je jablčný ocot alebo citrónová šťava. Farebnú zmes naneste rovnomerne na vlasy pomocou štetca: Prejdite od korienkov až ku končekom. Ak chcete farbiť iba korienky vlasov, vynechajte dĺžku vlasov a končeky. Nechajte bylinkovú farbu na vlasy pôsobiť 30 až 120 minút. Čím dlhšie ho necháte pôsobiť, tým intenzívnejšie budú farebné výsledky. Farbu opláchnite čistou vodou. Šampón nepoužívajte počas nasledujúcich 24-48 hodín. Počas tejto doby sa farba naplno prejaví. Potom pigmenty zafixujte vlasovým olejom Khadi, ktorý necháte na vlasoch pôsobiť 20 minút. Následne vlasy umyte prírodným šampónom.


Zloženie: Lawsonia inermis (henna).

 

Skladovanie: Uchovávajte na chladnom a suchom mieste!


Upozornenie: Používajte len na nepoškodenú pokožku. Nevdychujte prach vznikajúci pri miešaní, pretože u citlivých osôb môže vyvolať alergickú reakciu.

Zabráňte kontaktu s očami a textíliami. Nevhodné na farbenie mihalníc, obočia, farby na telo. Na maľovanie použite rukavice, ktoré sú súčasťou balenia. Skladujte mimo dosahu detí.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 4260378040107

Objem 100g


Khadi
Khadi

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK