DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Khadi rastlinná farba na vlasy - orechovo hnedá (100g)

Kód produktu: 32145

(0 hodnotení)



21.65 € s DPH18.04 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Khadi rastlinná farba na vlasy - orechovo hnedá dáva vlasom prirodzene pôsobiacu, žiarivú farbu. Zároveň vlasy intenzívne ošetruje a dodáva viac objemu. Šedivým vlasom dodá v závislosti na dobe pôsobenia orechovo hnedý odtieň. Vo veľkej miere ovplyvňuje výsledný odtieň po zafarbení aj pôvodný odtieň vlasov. Vďaka tomuto pôsobeniu máte zároveň možnosť získať jedinečné, individuálne tóny. Zloženie farby je 100% rastlinné.


Khadi rastlinná farba na vlasy - orechovo hnedá:
- 100% prírodná farba na vlasy
- dlhotrvajúca farba, jedinečná starostlivosť
- bez chemických prísad, konzervačných látok a umelých farbív
- vlasy získajú výnimočnú starostlivosť, lesk a objem
- výrobok je certifikovaný BDIH (Kontrolovaná prírodná kozmetika)


Dôležité informácie:
Čím dlhšia je doba pôsobenia, tým intenzívnejšia je výsledná farba.
Čím dlhšia je doba pôsobenia, tým je zafarbenie trvalejšie.


Použitie:
1. Umyte si vlasy bežným šampónom. Zmiešajte v závislosti od dĺžky Vašich vlasov 50-100 g prášku s horúcou vodou s teplotou 50-90 ° C, tak aby vznikla homogénna pasta. Čím teplejšia je voda tým je farba intenzívnejšia. Čím chladnejšia je voda tým je farba matnejšia a tmavšia. Počas farbenia nádobu s farbou vložte do teplého kúpeľa, aby nevychladla.

2. Pastu naneste čo možno nejteplejšiu, pramienok po pramienku.

3. Pomocou igelitovej fólie a uteráka udržujte vlasy s nanesenou farbou teplé a vlhké. Doba pôsobenia je 30 až 120 minút, v závislosti na požadovanú intenzitu zafarbenia. Čím dlhšie necháte farbu na vlasoch pôsobiť, tím intenzívnejšie budú zafarbené.

4. Po uplynutí doby pôsobenia umyte vlasy iba čistou vodou a až po 24 -48 hodín umyte vlasy šampónom. Nesušte vlasy horúcim fénom.

5. Pred prvým umytím vlasy ošetrujte vlasovým olejom. Aplikujte 6 - 10 kvapiek oleja do vllasov a nechajte pôsobiť 30.minút alebo cez noc.


Zloženie (INCI): Indigofera indigofera tinctoria leaf powder, Lawsonia inermis leaf powder, Emblica officinalis fruit powder, Eclipta alba leaf powder, Azadirachta indica leaf powder.


Upozornenie: Vyhnite sa vdychovaniu prášku. Používajte len na nepoškodenú pokožku. Nepoužívajte na obočie. V prípade kontaktu s očami si oči vyplachujte veľkým množstvom vody. Pred farbením počkajte kým vymiešaná farba dosiahne vhodnú teplotu. Skladujte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: India.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 4260378040152

Objem 100g


Khadi
Khadi

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK