DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Lady Stella Oliva Beauty zosvetlovací krém na pigmentové škvrny a pehy (100ml)

Kód produktu: 14707

(0 hodnotení)



8.15 € s DPH6.79 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

Zosvetlovací a depigmentačný krém na všetky typy pokožky. Bieliaci krém obsahuje efektívny bieliaci komplex, ktorý účinne a viditeľne zosvetľuje pokožku.

Krém znižuje melanínovú syntézu a napomáha zosvetliť pigmentové škrvny a pehy.
Pri pravidelnom používaní krém zjednocuje farbu pleti a znižuje tvorbu nových pigmentov, čím omladzuje a obnovuje pokožku.


Použitie: 1-2x denne počas 3 mesiacov, potom 1-2 x tyždenne. Aplikujte na čistú a suchú pokožku v tenkej rovnomernej vrstve jemnou masážou na problematické partie, alebo na celú tvár. Účinok krému môže byť trvalý iba nepretržitým použitím. Vyhýbajte sa nadmernému slneniu.


Zloženie: Aqua, Helianthus Annuus Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate (and) Ceteareth 20 (and) Ceteareth 2 (and) Cetyl Alcohol (and) Cetyl Palmitat, Sempervivum Tectorum Extract, Cochlearia Armoracia Extract, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Cetyl Stearyl Alcohol, Olive Europaea Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, BHT.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhýbajte sa kontaktu s očí, úst a vlasov (môže vlasy zosvetliť). Pri kontakte s očami rýchlo vypláchnite oči veľkým množstvom vody. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Nevystavujte extrémnym teplotám a chráňte pred priamym slnečným svetlom.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 5997591700271

Objem 100ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK