DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Lady Stella Spaľovač tukov krém gél so škoricou (500ml)

Kód produktu: 14703

(1 hodnotení)



13.10 € s DPH10.92 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Spalovač tukov krém gél na detoxikačné a zoštíhľujúce telové zábalové ošetrenie.
Gél obsahuje biologicky aktívne látky a škoricový olej, ktoré v kombinácii so sťahovacou fóliou stimulujú mikrocirkuláciu, pomáhajú redukovať tukové bunky a prekrvujú tkanivo. Ošetrovaná pokožka sa regeneruje a vyhladzuje. Cenné rastlinné extrakty v špeciálnej kombinácii účinne pôsobia na tvarovanie a formovanie postavy. Vstrebávajú sa do pokožky a redukujú celulitídu. Pleť sa na kritických častiach tela ako sú brucho, stehná, boky vyhladzuje. Vďaka zábalovej technike so špeciálnou fóliou sa účinné látky ľahšie vstrebávajú do pokožky. Aktivuje sa lymfodrenážny efekt, ktorý upravuje cirkuláciu vody v tele a pomáha odstraňovať škodlivé látky v organizme tak tkanivá znovu získajú svoju pružnosť.


Na profesionálne použitie.


Použitie: Doporučuje sa používať ako zábal pod fóliu na brucho, stehná, zadnú časť tela ako aj na odstránenie celulitídy. Gél aplikujte na problematické zóny a vmasírujte energickými pohybmi, následne zabaľte natreté časti tela do fólie a deky. Doba aplikácie je medzi 30-40 minútami. Na dosiahnutie optimálneho výsledku odporúčame ošetrenie 2x týždenne.


Zloženie/INCI: agua, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate and Ceteraeth-20 and Cetearath-2 and Ceteraayl Alkohol and Cetyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprilate, Triethanolamine, Urea, Carbomer, Cinnamomi Cassis Oil, CI 42051, CI 19865.


Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste, nevystavujte slnečnému žiareniu.


Upozornenie: Určené len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Nepoužívať na tvár a na poranenú pokožku. V prípade vniknutia do očí vypláchnuť vlažnou vodou. Môže sa vyskytnúť alergická reakcia (napr. kožná vyrážka), preto pred použitím si urobte skúšku citlivosti (aplikujte malé množstvo substancie na kožu). Po použití sa odporúča umyť si ruky. Skladujte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: vyrobené v Maďarsku.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5997591700165

Objem 500ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáre

23.11.2022 11:44:03 | Helena

Účinný, treba ho užívať dlhodobo.

Zobraziť všetky komentáre
 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK