DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Lady Stella Spevňujúci masážny krém s výťažkami z morských rias (1000ml)

Kód produktu: 45475

(0 hodnotení)



12.10 € s DPH10.08 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

Intenzívny výživný a hydratačný masážny krém na tvár a telo s výťažkom z morských rias. Vyživný a hydratačný masážny krém je bohatý na aktívne zložky, ktoré zmäkčujú a vyhladzujú suchú pokožku.
Extrakt z rias Spirulina vďaka vysokému obsahu bielkovín, vitamínov, aminokyselín a minerálov posilňuje a udržuje elasticitu pokožky a účinne zabraňuje starnutiu buniek.
Shea maslo obnovuje prirodzenú lipidovú vrstvu kože.
Kyselina hyaluronóva navráti pokožke stratenú hydratáciu.
Použitie masážneho krému je možná tak na tvári ako aj na celom tele. Výborne kĺže, je vhodný aj na dlhé masáže. Po masáži sa pleť osvieži, pokožka bude hebká a plná života.


Bez alergénnych vonných látok.
Bez parabénov.
Bez ropných derivátov.


Návod na použitie: naneste primerané množstvo masážneho krému na pokožku a masírujte telo jemným tlakom a krúživými pohybmi.


Zloženie/INCI: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerine, Olea Europea Fruit Oil, Benzyl Alcohol, Cholesterol, Lanolin, Triethanolamine, Parfum, Spirulina Maxima Extract, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Quaternium-15, Dehydroacetic Acid, CI 19140.


Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste, nevystavujte slnečnému žiareniu.


Upozornenie: Ukladajte mimo dosahu detí. Produkt určený na vonkajšie použitie. Nepoužívajte na poranenú, podráždenú pokožku a pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade kontaktu s očami je potrebné ihneď ich vymyť s veľkým množstvom vody.


Krajina pôvodu: vyrobené v Maďarsku.

Hmotnosť 1 kg

EAN 5999882201917

Objem 1000ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK