DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Lady Stella XXL Hlboko hydratačný krém na tvár s hroznovým olejom a extraktom z ovocného oleja (500ml)

Kód produktu: 18731

(0 hodnotení)



8.55 € s DPH7.13 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Hlboko hydratačný pleťový spevňujúci krém na tvár s olejmi z hroznových jadierok a ovocia. Vyživuje, hydratuje a regeneruje pokožku. Krém na tvár bohatý na vitamíny, ktorého aktívne zložky z hroznových jadierok a ovocného oleja pokožku intenzívne vyživujú, posilňujú a hydratujú. Jeho antioxidačné zložky účinne pôsobia proti voľným radikálom a pomáhajú predchádzať tvorbe vrások. Pri pravidelnom používaní sa vaša pokožka stáva živou, zamatovou na dotyk a získava späť svoju elasticitu. Odporúča sa pre všetky typy pleti.


Bez alergénnych vonných látok.
Bez parabénov.
Bez ropných derivátov.


Návod na použitie: používajte na vyčistenú tvár, krk a dekolt. Aplikujte jemnými krúživými pohybmi, vyhnite sa očnému okoliu.


Zloženie/INCI: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Stearic Acid, Glycerin, Propylene Glycol, Benzil Alcohol, Triethanolamine, Vitis Vinifera Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Parfum, Dehydroacetic Acid, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, CI 14720.


Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste, nevystavujte slnečnému žiareniu.


Upozornenie: Ukladajte mimo dosahu detí. Produkt určený na vonkajšie použitie. Nepoužívajte na poranenú, podráždenú pokožku a pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Zabráňte kontaktu s očami. 


Krajina pôvodu: vyrobené v Maďarsku.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5999882264196

Objem 500ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK