DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



LoveDiet Xylitol Brezový cukor prírodné sladidlo (1000g)

Kód produktu: 48346

(0 hodnotení)



17.05 € s DPH14.21 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Brezový cukor je prírodné sladidlo rastlinného pôvodu. Známy aj ako xillit, xylitol. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Brezový cukor je biely, sladký, kryštalický uhľohydrát, druh prírodného cukru. Vzhľadovo a chuťovo je takmer identický s tradičným kryštálovým cukrom, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je presne opačný.
Má pozitívny vplyv na zdravotný stav organizmu, udržiava a stabilizuje nízku hladinu cukru v krvi, znižuje potrebu inzulínu tela, znižuje chuť do jedla, znižuje pocit hladu, priaznivo ovplyvňuje procesy trávenia a stav črevnej mikroflóry, ústne baktérie nedokážu odbúrať brezový cukor, týmto sa nevytvára kyselina a zabraňuje tvorbe zubného kazu, zubného kameňa, je účinný voči plesňovým ochoreniam a Candide, zvyšuje tvorbu kolagénu.

100% prírodný produkt.
glykemický index: 7
Bez vedľajších príchutí.


Použitie: môžeme ho používať všade tam, kde používame klasický cukor, je vhodný pre teplú aj studenú kuchyňu. Xylitol si vyžaduje krátke obdobie, kým si naňho zvykneme, postupne zvyšujte dávky počas troch až šiestich týždňov, pokiaľ ním úplne nahradíte cukor.


Zloženie: Xylitol (brezový cukor).


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1000Kj / 239kcal
Tuky: 0,0g
Sacharidy: 99,8g (polyoly: 99,8g)
Vláknina: 0,0g
Bielkoviny: 0,0g
Soľ: 0,0g


Alergény: nadmerná konzumácia môže mať laxatívne účinky.


Skladovanie: Skladujte na suchom mieste.


Upozornenie: Xylitol nie je vhodný na prípravu kysnutého cesta nakoľko má antibakteriálne účinky, nezabezpečuje vhodnú pôdu pre kvasinky, týmto pádom ani pre droždie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: Finsko.

Hmotnosť 1 kg

EAN 5999886190149

Objem 1000g


LoveDiet
LoveDiet

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK