DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Mecsek Porciovaný zelený čaj, zázvor, citrón (20ks)

Kód produktu: 31116

(0 hodnotení)



3.35 € s DPH2.79 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Mecsek porciovaný ochutený zelený čaj v nálevových vreckách, sáčky jednotlivo balené s vrchným prebalom.

Zelený čaj nazývaný aj ako čaj mladosti poznali už pred tisíckami rokov starí Číňania odkiaľ pôvodne pochádza. Zelený čaj je produktom z rastliny čajovník čínsky, tak isto ako čierny čaj. Rozdiel medzi nimi je v tom, že zelený čaj neprechádza fermentáciou a preto je jemnejší a svetlejší. Zelený čaj obsahuje celý rad účinných látok a má blahodarný vplyv na organizmus. Obsahuje zdraviu prospešné látky v tých správnych kombináciách, preto je veľkým a chutným pomocníkom nášmu zdraviu. Je bohatá na bielkoviny, sacharidy, vápnik, sodík, draslík, fosfor, horčík, fluorid, cholín, meď, mangán, kofeín, vitamín B, C, kyselinu listovú, omega 3 kyseliny a omega 6 kyseliny.

Zázvor pochádza z Indie, je známy už po stáročia a využívaný pre svoje liečivé účinky, resp. pre obsah výnimočných látok ako gingerol (štipľavá látka), antibiotické látky, éterické oleje, vitamíny a minerály. Vedecké výskumy potvrdili, že zázvor obsahuje enzýmy, ktoré pracujú synergicky na podpore zdravého trávenia.


Príprava: Vložte vrecúško do šálky, zalejte 1,5-2dl vriacou vodou a nechajte lúhovať 5-10 minút. Vrecko možno použiť iba raz. Teplý nálev sa pije 1-2x denne, pred jedlom, nie však dlhšie ako 4 týždne. Potom si treba urobiť prestávku.


Zloženie: zelený čaj, zázvor, citrónová kôra, citrónová aróma.


Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste.



Hmotnosť 0.08 kg

EAN 5999511551499

Objem 40g (20 x 2g)


Mecsek
Mecsek

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK