DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Médea Šampón s obsahom síry (250ml)

Kód produktu: 13602

(0 hodnotení)



4.00 € s DPH3.33 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Médea šampón na mastné, lupinaté vlasy. Účinné zložky šampónu prenikajú hlboko do vlasov a posilňujú ich od korienkov. Obsah síry a rastlinného extraktu, ktorý je obohatený o vitamín B6 zabraňuje tvorbe lupín, nadmernému masteniu vlasov a upokojuje pokožku hlavy.


Použitie: Naneste primerané množstvo šampónu na mokré vlasy a napeňte. Nechajte niekoľko minút pôsobiť. Po umytí dôkladne opláchnite čistou vodou. V prípade potreby postup opakujte. Použitie podľa potreby. Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov sa odporúča používať šampón pravidelne.


Zloženie/INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Cocamide DEA, Sulfurized TEA, Ricinolate & PEG-35 Castrol Oil & propylene Glycol, Parfum, Hydroxycitronellal, Cuomarin, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Citric Acid, CI19140.


Skladovanie: skladujte na suchom, tmavom mieste v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Prípravok je určený iba na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade kontaktu s očami je potrebné ihneď ich vymyť s veľkým množstvom vodyUkladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Vyrobené: v Maďarsku.

Hmotnosť 0.25 kg

EAN 5997001740293

Objem 250ml


 Médea
Médea

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK