DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Natural Bezlepková pohánková kaša instantná (200g)

Kód produktu: 55872

(0 hodnotení)



3.55 € s DPH2.96 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Pohánková kaša je jedným z najobľúbenejších spôsobov podávania a konzumovania pohánky. Je to výživná a chutná alternatíva k iným obilninám a môže sa konzumovať samostatne alebo ako prísada do rôznych jedál.

 

Top vlastnosti pohánkovej kaše:
Vysoký obsah bielkovín: Pohánka je jedným z mála rastlinných zdrojov bielkovín, čo ju robí vhodnou pre vegetariánov a vegánov. Bielkoviny sú dôležité pre rast a opravu buniek a svalov.
Bezlepková: Pohánka je prirodzene bezlepková, čo ju robí vhodnou pre osoby trpiace celiakiou alebo pre osoby, ktoré sú citlivé na lepok.
Bohatá na vlákninu: Obsahuje vlákninu, ktorá pomáha udržiavať zdravú činnosť tráviaceho traktu a regulovať hladinu cukru v krvi.
Obsahuje minerály: Pohánka je bohatým zdrojom dôležitých minerálov, ako je mangán, horčík a železo, ktoré prispievajú k správnemu fungovaniu organizmu.


Zloženie: instantná pohánková kaša (70%), instantná ryžová kaša (30%).

 

Použitie: pohánková kaša sa pripravuje varením pohánky vo vode alebo v mlieku. Môže sa podávať ako sladká alebo slaná kaša. Sladká verzia môže obsahovať med, ovocie alebo orechy, zatiaľ čo slaná verzia môže byť ochutená bylinkami a zeleninou. Pohánka môže byť tiež prídavkom do polievok, šalátov alebo byť použitá na prípravu rôznych druhov palaciniek a nátierok.

Pohánková kaša je výborným spôsobom, ako zahrnúť tento výživný poklad do svojej stravy. Jej výnimočná výživná hodnota a jedinečná chuť ju robia obľúbenou voľbou pre tých, ktorí dbajú o svoje zdravie a chcú variť chutné a zdravé jedlá.



Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1595KJ / 382kcal
Bielkoviny: 15,0g
Sacharidy: 71,0g (z toho cukor: 0,0g)
Tuky: 3,0g (z toho nasýtené: 0,3g)
Vlákniny: 4,0g
Soľ: 0,0g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: -


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: Česká republika.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 8594010318931

Objem 200g


Natural Jihlava
Natural Jihlava

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK