DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturland propolisový výťažok - liehové kvapky (30ml)

Kód produktu: 16704

(0 hodnotení)



13.50 € s DPH11.25 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Naturland propolisový výťažok je ideálny na prevenciu a dobrý stav dýchacích ciest. Niekoľko vstrekov denne sa postará o krk a prvé dýchacie cesty. Silný dezinfekčný prostriedok. Tento extrakt zlepšuje dýchanie, pôsobí proti bolesti, má antivírusový účinok a posilňuje obranyschopnosť organizmu. Alk. 96%

Propolis je výborný pri liečbe prechladnutia, pôsobí proti bolesti, má antivírusové účinky a posilňuje obranyschopnosť organizmu. Propolis je látka podobná živici, včely vyrábajú zo živice zozbieranej z púčikov a mladých konárov (čerešňa, kustovnica, topoľ, breza, borovica, smrek, jelša), do ktorej pridávajú svoje vlastné exkrementy a trochu vosku.

Propolisový roztok je alkoholový extrakt z propolisu, ktorý sa extrahuje bez tepelného spracovania. Na výrobu roztoku Naturland je použitý 96% lieh. Alkoholové roztoky vyrobené z rastlinných a včelárskych produktov sa vstrebávajú oveľa skôr a účinkujú rýchlejšie.

 

Liečivé účinky roztoku propolisu:
Propolis je jedným z najúčinnejších prírodných prostriedkov. Obsahuje: živice a balzamy, vosk, éterické oleje, flavonoidy, sacharidy, vitamíny (A, C, E, PP a vitamíny B komplex), stopové prvky (sodík, draslík, horčík, vápnik, hliník, zinok, železo, chróm, mangán , meď atď.), aminokyseliny, peľ.

Vnútorne má propolis silný antimikrobiálny (bakteriostatický a baktericídny účinok na grampozitívne aj gramnegatívne baktérie), antimykotický (proti Candida albicans), antivírusový (herpes simplex), analgetický, protizápalový, anestetický, stimuluje imunitný systém, antioxidant a expektorans.

Zvonka má propolis silný analgetický, protizápalový, antimikrobiálny a anestetický účinok. Taktiež urýchľuje proces hojenia.

Môže poskytnúť veľkú pomoc v prípade zníženého imunitného systému, prirodzene stimuluje a posilňuje jeho funkciu, zvyšuje obranyschopnosť počas vírusového obdobia.

 

Priaznivé účinky propolisu:
- Posilňuje imunitný systém
- Zabíja niektoré baktérie a niektoré vírusy
- Pomáha pri liečbe prechladnutia a chrípky
- Chráni dýchacie cesty
- Dezinfikuje ústnu dutinu
- Liečba žalúdočných a črevných problémov
- Liečba popálenín
- Stimuluje tvorbu nového tkaniva a urýchľuje proces hojenia


Použitie:

Dospelým sa odporúča 3x denne 10-20 kvapiek propolisu zmiešaného s medom. Táto denná dávka sa môže líšiť v závislosti od problému, ktorý sa má liečiť.
Deťom (od 14 rokov) sa odporúča maximálne 10 kvapiek denne s prestávkou 1 týždeň každé 3-4 týždne.

Odporúčaná denná dávka na posilnenie imunity pre dospelých sa vypočíta takto: telesná hmotnosť sa vydelí 3. Napríklad, ak je telesná hmotnosť osoby 60kg, denná dávka je 60 kvapiek, ktoré sa musia rozdeliť rovnakým dielom. Takže 20 kvapiek ráno, 20 kvapiek naobed a 20 kvapiek večer.

 

Zloženie: alkohol 85%, propolis.

 

Účinná látka: 70mg propolisového extraktu (Propolis E50) v 1g roztoku.
Pomocné látky: propilénglykol (E 1520) a lieh 96 v/v %.

 

Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1671Kj / 395kcal
Bielkoviny: 1,9g
Sacharidy: 216,84g
Tuky: 3,57g
Flavonoidy: 2,2%

Polyfenol: 6,6%

 

Skladovanie: na suchom mieste, pri izbovej teplote (15-25°C). Nevystavujte extrémnym teplotám a chráňte pred priamym slnečným svetlom. Po otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.


Upozornenie: prípravok obsahuje propolis, ktorý môže u citlivých osôb naň vyvolať alergiu. Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Zabráňte kontaktu s očami a ústami. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu deti. Alkohol obsiahnutý v kvapkách môže nepriaznivo vplývať na osoby s ochorením pečene, pri alkoholizme, epilepsii, v prípade poranenia mozgu a iných nervových ochoreniach. Osoby s ochoreniami obličiek a diabetes môžu prípravok užívať len so súhlasom ošetrujúceho lekára.

 

Alergény: propolis.

 

Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.03 kg

EAN 5998794305720

Objem 30ml


Naturland
Naturland

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK