DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturland Stop komárom zmes esenciálnych olejov (10ml)

Kód produktu: 54602

(0 hodnotení)



8.20 € s DPH6.83 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

100% čistá zmes esenciálnych olejov na odpudenie hmyzu. Zmes olejov pre pokojné noci a relaxačné letné večery. Udržuje otravné komáre na uzde.


- prírodný spôsob na odpudenie hmyzu.
- čertvá, ľahká citrusová vôňa.


Použitie: do aromalampy alebo difúzera.


Zloženie: eukalyptový olej, pepermintový olej, citrónový olej, pelargónový olej, sladký pomarančový olej a bergamotový olej.


Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote. Chráňte pred mrazom.


Upozornenie: Produkt je vhodný len na vonkajšie použitie! Nepoužívať na pokožku! Uchovávajte mimo dosahu detí! Horlavina! Môže byť smrteľný po požití a vniknutí do dýchacích ciest. Spôsobuje vážne podráždenie očí pri priamom kontakte. Jedovatý pre vodné organizmy, môže spôsobiť dlhodobé nepriaznivé účinky. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Zákaz fajčenia! Pri náhodnom zhltnutí ihneď nájdite lekársku pomoc. Nevyvolávajte zvracanie! Pri styku s pokožkou dôkladne umyte mydlom a vodou. Pri kontakte s očami vypláchnite veľkým množstvom vody niekoľko minút. Pri podráždení pokožky: vyhľadajte lekárske ošetrenie. Aromalampu so zapálenou sviečkou nikdy nenechávajte bez dozoru! Prípravok a obal zneškodňujte v súlade ustanovení zákona o odpadoch.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999561011516

Objem 10ml


Naturland
Naturland

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK