DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturstar Gaštanový gél forte (2x60ml)

Kód produktu: 49684

(0 hodnotení)



10.45 € s DPH8.71 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Gaštanový gél forte na starostlivosť o nepríjemné kožné prejavy spôsobené kŕčovými žilami, unavenými a napätými nohami. Aktívne zložky antokyanov, flavonoidov a saponínov z jej rastlinných extraktov zvyšujú mikrocirkuláciu pokožky, priaznivo pôsobia na elasticitu ciev na povrchu pokožky a pomáhajú znižovať pocit „ťažkých nôh“. Jeho každodenné používanie osviežuje a vitalizuje pokožku s kŕčovými žilami.



Použitie: krém naneste v primeranej vrstve na pokožku a krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky. Tento proces opakujte niekoľkokrát denne podľa potreby. 


Zloženie/Inci: Aqua, Glycine Soja Oil, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Alcohol, Glycerin, Ruscus Aculeatus Root Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben


Skladovanie: Skladujte dobre uzatvorené pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Pri aplikácii zabráňte kontaktu s očami, ústami a sliznicami. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.12 kg

EAN 5998844741072

Objem 2x60ml


Naturstar
Naturstar

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK