DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturstar Kurkuma krém-gél (250ml)

Kód produktu: 32799

(0 hodnotení)



16.30 € s DPH13.58 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Gél na starostlivosť o pleť s extraktom z kurkumy a chladivým mentolom. Pre účely starostlivosti o pokožku ho odporúčame na masírovanie okolo boľavých kĺbov. Vďaka unikátnemu bylinnému komplexu sa vďaka špeciálnemu krémovo-gélovému zloženiu účinne vstrebáva.

Kurkuma napomáha krvotvorbe, činnosti srdca a krvného obehu. Jej blahodarný účinok je cítiť na pľúcach, na správnom fungovaní horných dýchacích ciest a nervovej sústavy. Prispieva k zachovaniu imunity organizmu a posilňuje organizmus proti vzniku alergií. Vo veľkom množstve zvyšuje produkciu kortizolu v tele, čím účinne znižuje zápalové procesy v tele. Má antioxidačný účinok, zlepšuje mechanizmy, ktoré zvyšujú účinnosť proti rakovine, brzdí rast, množenie a šírenie rakovinových buniek. Má významný vplyv pri ochrane pred rakovinou, kardiovaskulárnymi chorobami, Parkinsonovou chorobou a Alzheimerovou chorobou. Môže chrániť pred šedým zákalom a zvrátiť škody spôsobené cukrovkou.

V indickom ľudovom liečiteľstve sa kurkuma používala ako tráviaci stimulant, proti horúčkam, infekciám, kĺbovým ťažkostiam a ochoreniam pečene. Hlavnou účinnou látkou kurkumy je kurkumín, ktorý patrí do skupiny polyfenolov. Kurkuma má silný antioxidačný účinok, jej terapeutické uplatnenie je veľmi podobné mnohým bioflavonoidom, je to účinná protizápalová, antibakteriálna a imunostimulačná zlúčenina. Na základe doteraz publikovaných výsledkov klinického výskumu možno kurkumu použiť na zlepšenie krvného obehu, prevenciu tvorby krvných zrazenín, zníženie rizika trombózy a srdcového infarktu.

Môže pôsobiť ochranne na pečeň, keďže napomáha metabolizmu bielkovín pečeňových buniek, priaznivo pôsobí aj na kĺby, artrózu a šľachy. Kurkuma sa v indickom ľudovom liečiteľstve a gastronómii používa už tisíce rokov.


Použitie: Prípravok naneste na čistú pleť a následne vmasírujte do pokožky, používajte podľa potreby aj niekoľkokrát denne.


Zloženie/Inci: Aqua, Curcuma Longa Root Extract, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Stearic Acid, Polysorbate 60, Lavandula Angustifolia Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Menthol, Carbomer, Petrolatum, Imidazolinidyl Urea, Tocopherol & Beta-Sitosterol & Squalene, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol & Ethyl-, Methyl-, Propylparaben.

 

Skladovanie: Skladujte dobre uzatvorené pri teplote 10-25°C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Pri aplikácii zabráňte kontaktu s očami, ústami a sliznicami. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.25 kg

EAN 5999561010182

Objem 250ml


Naturstar
Naturstar

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK