Nyírfacukor Originál Xylitol Brezový cukor prírodné sladidlo (200g)
Kód produktu: 48482
Dostupnosť: 1 - 4 dní
Brezový cukor je prírodné sladidlo rastlinného pôvodu. Známy aj ako xillit, xylitol. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Brezový cukor je biely, sladký, kryštalický uhľohydrát, druh prírodného cukru. Vzhľadovo a chuťovo je takmer identický s tradičným cukrom, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je presne opačný.
Udržiava a stabilizuje nízku hladinu cukru v krvi, ústne baktérie nedokážu odbúrať brezový cukor, týmto sa nevytvára kyselina a zabraňuje tvorbe zubného kazu, zubného kameňa, je účinný voči plesňovým ochoreniam a Candide.
Obsahuje o 40% menej kalórii a o 70% menej uhľohydrátov ako rafinovaný cukor (240kal/100g).
Paleo.
Vegan.
Bez vedľajších príchutí.
Bez vedľajších účinkov.
100% prírodný produkt.
V praktickom uzatvárateľnom balení.
Použitie: môžeme ho používať všade tam, kde používame klasický cukor. Xylitol si vyžaduje krátke obdobie, kým si naňho zvykneme, postupne zvyšujte dávky počas troch až šiestich týždňov, pokiaľ ním úplne nahradíte cukor. Sladidlo neobsahuje protihrudkujúce látky, preto niekedy môže mať tuhú štruktúru. To neznižuje kvalitu produktu stačí pred použitím rozdrviť.
Zloženie: 100% čistý Xylitol - brezový kryštálový cukor.
Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1000Kj / 240kcal
Tuky: 0,0g
Sacharidy: 99,8g (z toho cukor: 0,2g; polyoly: 99,6g)
Vláknina: 0,0g
Bielkoviny: 0,0g
Soľ: 0,0g
Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)
Alergény: Nadmerná konzumácia môže mať laxatívne účinky.
Skladovanie: Skladujte na suchom mieste.
Upozornenie: Xylitol nie je vhodný na prípravu karamelu a kysnutého cesta nakoľko má antibakteriálne účinky, nezabezpečuje vhodnú pôdu pre kvasinky, týmto pádom ani pre droždie. Nedávajte xylitol svojim štvornohým miláčikom, zvieratá ho nevedia metabolizovať a môže byť pre ne nebezpečný.
Krajina pôvodu: EU.
Hmotnosť 0.2 kg
EAN 5999884035800
Objem 200g
Komentáre
Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.