DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Petra Pferdebalsam Konská masť chladivá (500ml)

Kód produktu: 23814

(0 hodnotení)



8.40 € s DPH7.00 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Ochladzujúci bylinný balzam na starostlivosť o boľavé kľby, svaly a chrbticu. Bylinný balzam vyrobený z 24 druhov starostlivo vybraných bylinných a rastlinných olejov a výťažkov. Balzam má chladivý a osviežujúci účinok, je vhodný na uvoľnenie unavených svalov.


Bez parabénov.
Bez minerálnych olejov.


Účinky: po športovaní alebo telesnom pohybe príjemne chladí a upokojuje pokožku, zmierňuje bolesť stuhnutých a unavených svalov. Pomáha pri dlhotrvajúcich bolestiach kĺbov, kostí, chrbtice a svalov. Výrazne znižuje pocit ťažkých nôh. Doporučuje sa aj preventívne na uvoľnenie svalov lýtok a stehien pred i po fyzickej námahe, má priaznivý vplyv na kompletnú regeneráciu celého pohybového aparátu.


Zloženie: Aqua, Symphytum Officinale Root & Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Propylene Glycol, Camphor, Menthol, Rosmarinus Officinalis Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Mentha Pipperita Oil, Abies Alba Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Paradisi Seed Oil, Pinus Pumilio Branch/Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Arnica Montana Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Calluna Vulgaris Flower Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Ribes Nigrum Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Echinacea Purpurea Extract, Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Sodium Hydroxide, CI 42090, Geraniol, Limonene, Linalool, Citral.


Odporúčané dávkovanie a použitie: Môže sa aplikovať niekoľkokrát za deň. Dostatočné množstvo balzamu sa nanesie na postihnuté miesto a jemne sa vmasíruje do pokožky. Pravidelné používanie zvyšuje účinnosť.


Skladovanie: Uchovávajte pri teplote 15°C-25°C, v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Určené len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu (napr. gáfor, mentol). Neužívať v blízkosti očí, nosa, úst a na poranenú pokožku. Môže sa vyskytnúť alergická reakcia (napr. kožná vyrážka), preto pred použitím si urobte skúšku citlivosti (aplikujte malé množstvo substancie na kožu). Po použití sa odporúča umyť si ruky. Skladujte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5997901316208

Objem 500ml


Petra
Petra

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK