DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Pharma Produkt Keralit Roztok na kurie oká (10ml)

Kód produktu: 15266

(0 hodnotení)



5.75 € s DPH4.79 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Keralit tekutý prípravok s aplikátorom na odstraňovanie kurích ôk a otlakov odstraňuje stvrdnutú pokožku a pomáha pri odstránení bolestivých kurích ôk a otlakov. Prípravok má antiseptický a antimykotický účinok.


Charakteristika: Roztok na vonkajšie použitie na pokožku s účinnou látkou kyseliny salicylovej a mliečnej.


Účinné zložky: Isopropyl Alcohol, Acetone, Salicylic Acid, Lactic Acid, Acrylates Copolymer, Castor oil.


Spôsob použitia: Po kúpeli vysušte chodidlá a pomocou špachtličky na uzáveru naneste tenkú vrstvičku prípravku na kurie oko alebo otlak a nechajte vysušiť. Na koži vytvára elastický, vodu odpudzujúci film. Liečbu opakujte až pokým sa kurie oko alebo otlak dá ľahko odstrániť, najlepšie po krátkom teplom kúpeli.


Upozornenie: len na vonkajšie použitie. Nevhodné pre diabetikov. Nepoužívajte prípravok ak je pokožka v okolí kurieho oka alebo otlaku zapálená alebo poškodená. Nepoužívajte na normálnu, zdravú pokožku. Ak prípravok príde do styku s pokožkou mimo ošetrovaného miesta, okamžite pokožku opláchnite. Nepoužívajte súčasne s týmto produktom iné liečivá. Nepoužívajte tento produkt na iné účely, ako je určený. O vhodnosti použitia prípravku u detí do 15 rokov alebo u osôb trpiacich poruchami krvného obehu sa poraďte s lekárom. Nepoužívajte dlhšie ako 14 dní nepretržite. Ak príznaky pretrvávajú, konzultujte tento stav so svojim lekárom.
Počas používania tohto produktu sa môže objaviť mierna bolesť alebo nepríjemný pocit. Veľmi zriedka môže dôjsť k svrbeniu, podráždeniu alebo citlivosti pokožky. V takom prípade ošetrované miesto umyte a prerušte používanie prípravku. Oznámte akékoľvek neželané účinky Vášmu lekárovi alebo lekárnikovi.
Uchovávajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Hmotnosť 0.01 kg

EAN 5997817512114

Objem 10ml


Pharma Produkt
Pharma Produkt

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK