DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Sanct Bernhard Stevia sladidlo tablety dávkovač (600ks)

Kód produktu: 31243

(0 hodnotení)



14.00 € s DPH11.67 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Stevia tablety Sanct Bernhard - Nekalorické sladidlo Rebaudiozid A. Stevia rebaudiana je rastlina pochádzajúca z južnej Ameriky, má veľmi vysokú sladivosť, je až 250 - 300x sladší ako cukor pri nulovej energetickej hodnote. Stevia nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Látky uložené v listoch tejto rastliny vyvolávajú pocit sladkej chuti, preto ju môžu bez problémov používať aj užívatelia s cukrovkou a nahradiť tak umelé sladidlá, ktoré telu neprospievajú. Veľkou výhodou je, že stevia nemá žiadne negatívny vplyvy na organizmus človeka, ako je to u niektorých iných sladidiel. Naopak, obsahuje rad proteínov, vlákniny, minerálov a ďalších látok potrebných pre zdravie človeka. V listoch rastliny stevia sú obsiahnuté tiež karbohydráty, vápnik, draslík, sodík, železo, fosfor, magnézium, zinok, vitamíny A a C.
Stevia neobsahuje žiadne kalórie, jej použitie je vhodné všade tam, kde je potreba niečo dosladiť, má výbornú chuť a spoľahlivo funguje ako kvalitná náhrada cukru. Stevia je úplne bezpečná pri používaní, rýchlo sa stane vaším denným spoločníkom, ktorý vám pomôže udržať si optimálnu váhu bez zbytočného obmedzovania.
Glykozidy steviolu sa získavajú z listov prírodnej rastliny Stevia Rebaudiana Bertoni. Sladké zložky rastliny tvoria diterpénové glykozidy steviolu. Najviac zastúpený glykozid je steviozid, rebaudiozid A a ostatné zložky. Má nulovú kalorickú hodnota, dobrú rozpustnosť, nepodlieha fermentácii, v ľudskom organizme sa nerozkladá a nepodlieha metabolizmu. Nerozkladá sa ani pri teplotách do 250°C, je pH stabilný.
Sorbitol E420 je prírodné energetické, dobre rozpustné sladidlo, vhodné pre diabetikov. Sorbitol patrí do skupiny alkoholických cukrov. Nachádza sa prirodzene v niektorých druhoch ovocia, ako sú jablká, hrušky, čerešne, hrozno. Sorbitol nie je vhodný pre malé deti.


Dia.
Praktický plniteľný dávkovač.


Použitie: Vhodný na varenie, pečenie a zlepšenie chuti pokrmov, ako všestranná náhrada cukru. 1 tbl. = 1 kocka cukru. Nadmerná konzumácia sorbitolu (10g/280 tabliet) môže mať laxatívne účinky.


Zloženie: sorbitol, citrát sodný, hydrogenuhličitan sodný, steviolový glykozid (12,9%), protihrudkujúca látka: stearát horečnatý, oxid kremičitý.


Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.

Hmotnosť 0.07 kg

EAN 4250382201588

Objem 40g / 600ks / balení


Sanct Bernhard
Sanct Bernhard

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK