DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Slimbios Flavin 7 Quercetin kapsule (60ks)

Kód produktu: 102295

(0 hodnotení)



32.50 € s DPH27.08 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Výživový doplnok Flavin 7 Quercetin je koncentrát z rastlín s vysokým obsahom polyfenolov, flavonoidov, kvercetínu (rastlinných antioxidantov).

 

Flavonoidy sú pre ľudský organizmus nevyhnutné, podobne ako vitamíny alebo minerálne látky. Flavonoidy sú produkty látkovej výmeny rastlín, vo zvýšenej miere sa vyskytujú v šupkách a jadierkach ovocia ako aj v stonkách rastlín. Vedecké štúdie dokazujú že flavonoidy zohrávajú dôležitú úlohu v prevencii chronických ochorení, ako sú napríklad srdcovo-cievne ochorenia. Bol preukázaný ich priaznivý vplyv na hladinu cholesterolu, čím bránia vzniku aterosklerózy. Okrem týchto účinkov majú flavonoidy aj účinky protizápalové, antioxidačné, protivírusové, protirakovinové, hepatoprotektívne, protisklerotické a imunomodulačné.

 

Aké pozitívne účinky má Quercetin?
- Mnohé štúdie preukázali, že quercetín má silné protizápalové a protivírusové vlastnosti. Znižuje tiež riziko infekcií a je prospešný ako prevencia civilizačných ochorení.

- Posilňuje imunitu. A to znižovaním účinkov oxidačného stresu a bojom proti voľným radikálom.
- Je to prírodné antihistaminikum. Predpokladá sa, že stabilizuje žírne bunky, uvoľňujúce histamín. Odporúča sa ako prevencia sennej nádchy, ale aj pri intolerancii histamínov. Prospešný je aj pri astme alebo dokonca ako prevencia alergických reakcií po bodnutí hmyzom.
- Podporuje zdravie srdca. A to vďaka schopnosti zmierňovať oxidačný stres a zápal v tele.
- Chráni pred kardiovaskulárnymi ochoreniami. Priaznivo účinkuje pri hypertenzii. Chráni telo pred zvýšením hladiny škodlivého LDL cholesterolu. Bráni poškodeniu ciev a udržiava ich čisté a priechodné.
- Je účinný pri diabete. Najmä pri komplikáciách diabetu vykazuje antihyperglykemický účinok.
- Pôsobí protizápalovo. Opäť vďaka tomu, že bojuje s voľnými radikálmi. Zmierňuje tak zápalové procesy v tele.
- Zmierňuje chronickú únavu. Pridáva sa aj do doplnkov výživy pre športovcov, pretože pomáha zvýšiť výkon a vytrvalosť a bráni nadmernej únave.
- Pomáha pri kožných problémoch. Napríklad pri žihľavke alebo dermatitíde.
- Bojuje proti bolesti. Najmä chronickej, spojenej s autoimunitnými ochoreniami ako artritída.
- Je prevenciou neurologických chorôb. Má neuroprotektívne vlastnosti a znižuje riziko vzniku demencie a Alzheimerovej choroby.


Dávkovanie: Na prevenciu denne 2 x 1 kapsula, ako doplňujúca terapia denne max. 3 x 1 kapsula, vždy zapiť dostatočným množstvom tekutiny.


Zloženie: Sophora Japonica L. extrakt (Quercetin 98%), HPMC kapsula (hypromelóza, oxid zinočnatý, zahusťovadlo: karagénan, emulgátor: glycerín).

 

Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. V žiadnom prípade nenahrádza liečbu určenú lekárom! Nie je určená ako náhrada pestrej stravy. Nemal by byť používaný pri alergii na niektorú z jeho zložiek. Nevhodné pre deti do 3 rokov, použitie u tehotných a dojčiacich žien konzultovať s lekárom. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí.

 

Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.08 kg

EAN 5999567729521

Objem 60ks


Slimbios

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK