DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Szafi Reform Bezlepková zmes múky na palacinky (500g)

Kód produktu: 46949

(1 hodnotení)



9.15 € s DPH7.63 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Paleo, bezlepková zmes na prípravu palaciniek so zníženým obsahom sacharidov a sladidlom sú vhodné pre paleolitné stravovanie, pre celiatikov aj pre diabetikov. Môžete si jednoduch a rýchlo pripraviť chutné palacinky.

 

Paleo.
Bez lepku.
Bez mlieka.
Bez sóje, kukurice, ryže, zemiakov.
Bez pridaného cukru.
So sladidlami.


Zloženie: tapiokový škrob, sladidlo s vanilkovou príchuťou (erytritol, prírodná vanilková aróma), kokosová múka, bambusová múka, múka zo psyllia, regulátor kyslosti (kyselina citrónová).


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1013Kj / 240kcal
Bielkoviny: 2,9g
Sacharidy: 74,0g (z toho cukor: 2,7g; polyoly: 26,0g)
Tuk: 1,2g (z toho nasýtené: 1,1g)
Vlákniny: 13,0g
Soľ: 0,02g


Recept na prípravu 5 palaciniek:
Ingrediencie:
75g Szafi Reform Bezlepková zmes na palacinky
8g roztopený kokosový tuk
2 celé vajcia (M).
170g voda
štípka soli

Postup prípravy: V miske vymiešame vajcia, pridávame vodu, soľ, roztopený kokosový tuk, nakoniec pridáme zmes na palacinky a miešame tak aby nám vzniklo hladké cesto bez hrudiek, ktoré necháme 15 minút odstáť. Ohrejeme panvicu na miernom ohni, pribáme do nej kúsok kokosového tuku, následne cesto nalievame naberačkou a rozlievame po panvici, upečieme do zlatista z oboch strán. (otočiť môžeme, len keď budú okraje hnedé). Upečené palacinky môžeme naplniť ovocím, džemom, makom, kakaom.


Alergény: môže obsahovať sezamové a horčičné semená, zeler, orechy, sulfity a lupinu. Nadmerná konzumácia môže mať laxatívne účinky.


Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5999564154180

Objem 500g


Szafi Reform
Szafi Reform

Komentáre

06.05.2024 08:42:22 | Lea

Najlepšia bezlepková zmes na palacinky. Palacinky su makkucke, chutne . . . mnammm :)

Zobraziť všetky komentáre
 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK