DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Szafi Reform Paleo múka pre slané vaľkané, kysnuté cesto (500g)

Kód produktu: 43133

(0 hodnotení)



9.65 € s DPH8.04 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bezlepková Paleo múka na prípravu slaného kysnutého cesta so zníženým obsahom sacharidov. Spoľahlivá náhrada klasického kysnutého cesta, všestranné využitie.


Paleo.
Vegan.
Bez lepku, mlieka, vajec, sóje, droždia, kukurice, ryže, zemiakov.


Použitie: z múky pre slané vaľkané, kysnuté cesto vyčaríte nádherné a chutné pizzové slimáky, pizzové taštičky, slané batôžteky, slané záviny, koláče, croissant atď.


Recept na pizzový croissant (6kus, 340g):
Ingrediencie na cesto:
120g Szafi Reform Paleo múka pre slané vaľkané, kysnuté cesto
140g voda
1ks vaječný bielok (M)
35g kokosový olej.
Plnka:
50g paradajkový pretlak
10g barbecue soľ
1g sladidlo
5g múka z bambusového vlákna

Príprava: Rúru si dáme predhriať na 180 °C. K múčnej zmesi pridáme kokosový olej, vaječné  bielko a vodu. Cesto dobre vymiešame a necháme odpočívať 5-10 minút. Potom Cesto vyvaľkáme do tvaru kruhu, natrieme plnkou a rozdelíme na 6 rovnaké časti. Zvinieme do rožteka. Uložíme na plech vystlaný paierom na pečenie. V predhriatej rúre pečieme približne 25 minút pri teplote 180 °C.


Zloženie: tapiokový škrob, kokosová múka, sezamová múka, psyllium, múka z bambusového vlákna, objemové činidlo: sóda bikarbóna, soľ, zahusťovadlo: konjac múka, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.


Výživová hodnota v 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1369Kj / 326kcal
Bielkoviny: 16,0g
Sacharidy: 44,6g ( z toho cukor: 5,6g)
Tuky: 5,4g (z toho nasýtené: 3,6g)
Vláknina: 18,0g
Soľ: 2,3g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: môže obsahovať sezam, horčicu, zeler, orechy, zeler, lupinu a sulfity.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: vyrobené v Maďarsku.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5999564150977

Objem 500g


Szafi Reform
Szafi Reform

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK