DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Szafi Reform Paleo Zmes múky na prípravu zákuskov (500g)

Kód produktu: 43136

(0 hodnotení)



10.05 € s DPH8.38 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bezlepková, Paleo múka na prípravu rôzných druhov sladkých paleo tort, koláčov, zákuskov so zníženým obsahom sacharidov.


Paleo.
Vegan.
Bez lepku.
Bez mlieka.
Bez sóje.
Bez kukurice, ryže, zemiakov.
Bez pridaného cukru.
Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.


Recept na prípravu piškóty (600g)
Ingrediencie:
210g Szafi Reform Paleo Zmes múky na prípravu zákuskov
6ks vajíčka (veľkosť M)
35g kokosový olej tekutý
80g voda

Príprava: Rúru predhrejeme na 180°C. Do misky pridáme vodu, kokosový olej, mes múky na prípravu zákuskov a oddelené žĺtka. Bielka vyšľaháme do tuha. Približne trištvrtinu snehu pridáme do zmesi. Ručným mixérom vypracujeme cesto. Nakoniec do hmoty opatrne ručne zapracujeme druhú polovicu snehu. Cesto vlejeme do tortovej formy (s priemerom 18cm) vystlanej papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre (program: dolné - horné pečenie) pečieme pri 180°C 40 minút. Necháme cesto vychladnúť na rošte, potom piškótu pozdĺžne rozkrojíme, naplníme obľúbeným krémom a odložíme do chladničky.

Poznámky: V prípade pochybností počas pečenia môžeme cesto skontrolovať špáradlom.


Zloženie: kokosová múka, tapiokový škrob, sladidlo (erythritol), zväčšovač objemu (hydrogénuhličitan sodný), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), zahusťovadlo (konjaková guma).


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1001Kj / 238kcal
Bielkoviny: 8,4g
Sacharidy: 65,9g (z toho cukor: 7,4g; polyoly: 30,3g)
Tuky: 4,6g (z toho nasýtené: 4,5g)
Vláknina: 10,5g
Soľ: 0,05g


Alergény: môže obsahovať sezamové a horčičné semená, zeler, orechy, siričitany a lupinu (vlčí bôb). Nadmerná konzumácia môže mať laxatívne účinky.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5999564150175

Objem 500g


Szafi Reform
Szafi Reform

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK