DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Szkarabeusz propolisový výťažok - liehové kvapky (50ml)

Kód produktu: 14558

(0 hodnotení)



12.60 € s DPH10.50 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

Szkarabeusz propolisový výťažok je ideálny na prevenciu a dobrý stav dýchacích ciest. Niekoľko vstrekov denne sa postará o krk a prvé dýchacie cesty. Silný dezinfekčný prostriedok. Tento extrakt zlepšuje dýchanie, pôsobí proti bolesti, má antivírusový účinok a posilňuje obranyschopnosť organizmu. Alk. 85%.

Propolis je výborný pri liečbe prechladnutia, pôsobí proti bolesti, má antivírusové účinky a posilňuje obranyschopnosť organizmu. Propolis je látka podobná živici, včely vyrábajú zo živice zozbieranej z púčikov a mladých konárov (čerešňa, kustovnica, topoľ, breza, borovica, smrek, jelša), do ktorej pridávajú svoje vlastné exkrementy a trochu vosku.

Propolisový roztok je alkoholový extrakt z propolisu, ktorý sa extrahuje bez tepelného spracovania. Na výrobu roztoku Szkarabeusz je použitý 85% lieh. Alkoholové roztoky vyrobené z rastlinných a včelárskych produktov sa vstrebávajú oveľa skôr a účinkujú rýchlejšie.

 

Liečivé účinky roztoku propolisu:
Propolis je jedným z najúčinnejších prírodných prostriedkov. Obsahuje: živice a balzamy, vosk, éterické oleje, flavonoidy, sacharidy, vitamíny (A, C, E, PP a vitamíny B komplex), stopové prvky (sodík, draslík, horčík, vápnik, hliník, zinok, železo, chróm, mangán , meď atď.), aminokyseliny, peľ.

Vnútorne má propolis silný antimikrobiálny (bakteriostatický a baktericídny účinok na grampozitívne aj gramnegatívne baktérie), antimykotický (proti Candida albicans), antivírusový (herpes simplex), analgetický, protizápalový, anestetický, stimuluje imunitný systém, antioxidant a expektorans.

Zvonka má propolis silný analgetický, protizápalový, antimikrobiálny a anestetický účinok. Taktiež urýchľuje proces hojenia.

Môže poskytnúť veľkú pomoc v prípade zníženého imunitného systému, prirodzene stimuluje a posilňuje jeho funkciu, zvyšuje obranyschopnosť počas vírusového obdobia.

 

Priaznivé účinky propolisu:
- Posilňuje imunitný systém
- Zabíja niektoré baktérie a niektoré vírusy
- Pomáha pri liečbe prechladnutia a chrípky
- Chráni dýchacie cesty
- Dezinfikuje ústnu dutinu
- Liečba žalúdočných a črevných problémov
- Liečba popálenín
- Stimuluje tvorbu nového tkaniva a urýchľuje proces hojenia


Použitie:

Dospelým sa odporúča 2-3x denne 20-20 kvapiek propolisu zmiešaného s medom. Táto denná dávka sa môže líšiť v závislosti od problému, ktorý sa má liečiť.
Deťom sa odporúča maximálne 10 kvapiek denne s prestávkou 1 týždeň každé 3-4 týždne.

Odporúčaná denná dávka na posilnenie imunity pre dospelých sa vypočíta takto: telesná hmotnosť sa vydelí 3. Napríklad, ak je telesná hmotnosť osoby 60kg, denná dávka je 60 kvapiek, ktoré sa musia rozdeliť rovnakým dielom. Takže 20 kvapiek ráno, 20 kvapiek na obed a 20 kvapiek večer.

 

Zloženie: 4,2g propolisu, z toho 3,1g polyfenolu. Pomocná látka: 85% alkohol.

 

Denná účinná látka:
40 kvapiek: 94mg propolisu, z toho 70mg polyfenolu
60 kvapiek: 140mg propolisu, z toho 105mg polyfenolov

 

Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1671Kj / 395kcal
Bielkoviny: 1,9g
Sacharidy: 216,84g
Tuky: 3,57g
Flavonoidy: 2,2%

Polyfenol: 6,6%

 

Skladovanie: na suchom mieste, pri izbovej teplote (15-25°C). Nevystavujte extrémnym teplotám a chráňte pred priamym slnečným svetlom.


Upozornenie: prípravok obsahuje propolis, ktorý môže u citlivých osôb naň vyvolať alergiu. Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Zabráňte kontaktu s očami a ústami. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu deti. Alkohol obsiahnutý v kvapkách môže nepriaznivo vplývať na osoby s ochorením pečene, pri alkoholizme, epilepsii, v prípade poranenia mozgu a iných nervových ochoreniach. Osoby s ochoreniami obličiek a diabetes môžu prípravok užívať len so súhlasom ošetrujúceho lekára.

 

Alergény: propolis.

 

Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999880718059

Objem 50ml


Virde
Virde

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK