DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Tea Time Teahouse Ovocný čaj sypaný jablko, šípky (100g)

Kód produktu: 46814

(0 hodnotení)



3.30 € s DPH2.75 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Ovocný čaj sypaný s kúskami ozajstného ovocia, bez kofeínu. Lahodný šípkový čaj s kúskami sladkých jabľk. Príjemná a osviežujúca chuťová harmónia, osviežujúci čaj kyslej chuti a príjemnej ružovej farby. Šípky, jablká a ibištek majú mnohé pozitívne účinky na naše zdravie, sú bohatým zdrojom vitamínu C.

Šípky sú prírodným zdrojom vitamínu C, priaznivo ovplyvňujú odolnosť organizmu proti bakteriálnym infekciám. Šípky obsahujú množstvo ďalších vitamínov: A, B1, B2, P, K, kyselinu nikotínovú. Nájdeme v nich aj pektíny, triesloviny, silice, minerálne látky draslík a vápnik. Ich súčasťou sú cenné flavonoidy a karotenoidy.
Šípky posilňujú imunitu, prečistia obličky, močové cesty a zbavujú nás únavy. Skvele dopĺňajú náš organizmus vitamínom C v zimných mesiacoch.
Šípky pomáhajú pri vstrebávaní železa v organizme, ochraňujú pred zápalmi a poškodením zraku. Spomaľujú starnutie, sú podporným prostriedkom pri hojení rán a účinným bojovníkom s baktériami. Šípky sú známe antioxidačnými vlastnosťami, pôsobia dokonca aj protirakovinovo.
Horčík, ktorý obsahujú nám pomôže zachovať harmóniu tela aj mysle, a odbremeniť nás od stresu. Bude sa vám tiež lepšie spať a celkovo budete mať viac energie.


Zloženie: kúsky plodu rohovníka obyčajného, ibištek, jablkové kúsky, šupka (oplodie) ruže šípovej, sušené lupene nevädze, aróma.


Príprava: 1 lyžičku čaju zaliať 2dl horúcou (cca.80°C) vodou a nechajte lúhovať 10 - 15 minút; alebo studený čaj: 1 lyžičku čaju zaliať 2dl studenou vodou a nechajte lúhovať 30 - 35 minút.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste do 25°C.


Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Pôvod: vyrobené v Maďarsku.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 5997951100406

Objem 100g


Tea Time Teahouse
Tea Time Teahouse

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK