DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Thermal Harkányi liečivý masážny krém s termálnou vodou (75g)

Kód produktu: 13947

(0 hodnotení)



7.45 € s DPH6.21 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Masážny krém je vyrobený použitím liečivej vody Harkány, termálna liečivá minerálna voda s vysokým obsahom minerálnych látok a stopových prvkov je výborný ako masážny prostriedok pri reumatických bolestiach aj na bolestivé miesta celej chrbtice.

Harmančekový výťažok prítomný v kréme sa výborne hodí na ošetrenie kĺbových a svalových ťažkostí. Vitamíny spolu s éterickým olejom rozmarínu lekárskej (bornylacetát, eukalyptol, kyselina rozmarínová) pomáhajú rýchlo zastaviť zápalové procesy, odbúravajú škodlivé látky spôsobujúce zápaly.


Účinky: Harkány krém s vysokým obsahom termálnej vody v ktorom sú obsiahnuté vitamíny (E, B1, B3,B5) a minerály možno využiť pri bolestiach a zápalových stavoch, degenerácii a opuchoch kĺbov, reumatizme, dne, bolestiach v krížoch, chrbtici a krčného svalstva, je vynikajúci tiež pri únave, nedostatočnom prekrvení končatín a pri všetkých pohybových ťažkostiach.

 

Zloženie/(INCI): Water/Aqua, Zea Mays (Corn) Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Sorbitan Laurate, White Bees Wax, Ceteareth-20, Stearyl Alcohol, Sodium Carbonate, Hydrolysed Wheat Protein Olivate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Niacinamide, Thiamine, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Caprylyl Glycol, Diazolidinyl Urea, Dimethicone, Shorea Stenoptera Butter, Tocopheryl Acetate, Vitamin B3, Carbomer, Ethyl Acetate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Citric Acid, Boric Acid, Magnesium Sulfate, Potassium Chloride, Zinc Sulfate, Ferrous Sulfate, Citrus Limonum Oil.


Odporúčané dávkovanie: Krém môže byť použitý príležitostne, alebo pri častých bolestiach pravidelne, v tom prípade sa odporúča používať 3-4x denne. Nanáša sa na očistenú a suchú pokožku v tenkej vrstve a jemne sa rozotrie. Neodporúča sa však používať dlhšie ako 7 dní.


Skladovanie: skladujte na suchom, tmavom mieste v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

 

Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.08 kg

EAN 5997182111110

Objem 75g


Thermal
Thermal

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK