DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Vape Derm Herbal Repelent rozprašovač (100ml)

Kód produktu: 102680

(0 hodnotení)



5.00 € s DPH4.17 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Vape Derm Herbal prípravok na odpudzovanie komárov a kliešťov - rozprašovač. Repelent proti komárom a kliešťom s vôňou eukalyptu je možno aplikovať na pokožku. Vape Derm Herbal vďaka aktívnym zložkám, ako sú citrónový olej a eukalyptus účinne odpudí krv sajúci hmyz na 2-3 hodiny. Dĺžka účinku prípravku závisí od množstva aplikovaného na pokožku. Vôňa eukalyptu je osviežujúca v letných horúčavách. Vďaka mliečnej textúre sa ľahko nanáša na pokožku.


Vhodné na ochranu pred komármi, aj pred tigrými komármi a kliešťami.
Účinne oddrží krv sajúci hmyz na 2 - 3 hodiny.
Dermatologicky testované.


Účinná látka: 7,5% dietil-toluamid, +0,75% citridiol (1g 75% citridiol).


Použitie: Pred použitím fľaštičku dobre pretrepte. Držte fľaštičku zvisle a aplikujte prípravok na povrch pokožky, potom ho rovnomerne rozotrite. Ak chcete prípravok naniesť na tvár, aplikujte roztok do dlane a rozotrite ho na pokožku, pričom dbajte na to, aby ste nezasiahli oči. V závislosti od hrúbky nánosu prípravok nanesený na pokožku odpudí krv sajúci hmyz (napr. komáre, kliešte) asi 2-3 hodiny. Repelent by sa mal naniesť znova v prípade silného potenia alebo po plávaní.


Upozornenie: Používajte len podľa návodu na použitie! Spôsobuje silné podráždenie očí. Obsahuje citral. Môže spôsobiť alergickú reakciu.

Bezpečnostné upozornenia: V prípade lekárskej pomoci majte po ruke obal alebo etiketu výrobku. Pri používaní produktu nejedzte, nepite a nefajčite.
V prípade požitia: okamžite kontaktujte toxikologické centrum / lekára.
Pri zasiahnutí očí: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak podráždenie očí pretrváva: vyhľadajte lekársku pomoc. Pred manipuláciou s potravinami si vždy umyte ruky. Nepoužívajte priamo na potraviny alebo krmivá, nápoje, ani na povrchy a náradie, ktoré môžu prísť do priameho kontaktu s potravinami, krmivami a nápojmi.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: EU.

 

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 8055136822592

Objem 100ml


Vape derm
Vape derm

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK