DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Vape Derm Kids Repelentný sprej (100ml)

Kód produktu: 102679

(0 hodnotení)



6.45 € s DPH5.38 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Vape Derm Kids sprej na odpudzovanie komárov a kliešťov, vhodný na odpudzovanie hmyzu sajúceho krv na 2-3 hodiny. Dĺžka účinku prípravku závisí od množstva aplikovaného na pokožku.


Vhodné na ochranu pred komármi a kliešťami.
Šetrné k pokožke.
Účinne oddrží krv sajúci hmyz na 2 - 3 hodiny.
Môže sa používať od 3 rokov.
Vegetárian.
Bez hliníka.
Bez alkoholu.
Bez farbív.
Bez nanomateriálov.
Bez parafínu/bez minerálnych olejov.
Bez parabénov.


Účinná látka: 8,93% Cymbopogon winterianus olej (hydratovaný, cyklizovaný).


Použitie: Pred použitím fľaštičku dobre pretrepte. Držte fľaštičku zvisle a nastriekajte prípravok na povrch pokožky zo vzdialenosti 15-20 cm, potom ho rovnomerne rozotrite. Nestriekajte priamo na tvár. Ak chcete prípravok naniesť na tvár, nastriekajte roztok do dlane a rozotrite ho na pokožku, pričom dbajte na to, aby ste nezasiahli oči. Pri ošetrovaní detí najskôr nastriekajte roztok do dlane a tak natierajte pokožku dieťaťa. V závislosti od hrúbky nánosu prípravok nanesený na pokožku odpudí krv sajúci hmyz (napr. komáre, kliešte) asi 2-3 hodiny. Repelent by sa mal naniesť znova v prípade silného potenia alebo po plávaní.


Upozornenie: Používajte len podľa návodu na použitie! Nepoužívajte ho v interiéri a ak prídete zvonku, umyte si ošetrovanú oblasť pokožky mydlovou vodou. Nepoužívajte insekticíd u detí mladších ako 3 roky. Pre deti medzi 3-12 rokmi používajte len obmedzene a so zvýšenou opatrnosťou! Dbajte na to, aby sa tekutina nedostala do očí, slizníc alebo otvorených rán. Neaplikujte na spálenú alebo poškodenú pokožku! Tí, ktorých pokožka vykazuje alergické zmeny v dôsledku nástreku, by sa mali okamžite umyť veľkým množstvom mydlovej vody. Pred manipuláciou s potravinami si vždy umyte ruky. Nepoužívajte priamo na potraviny alebo krmivá, nápoje, ani na povrchy a náradie, ktoré môžu prísť do priameho kontaktu s potravinami, krmivami a nápojmi.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 8006320089864

Objem 100ml


Vape derm
Vape derm

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK