DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Virde Hemofit gél (100ml)

Kód produktu: 27520

(0 hodnotení)



6.10 € s DPH5.08 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Cenné bylinné zložky VIRDE HEMOFIT GEL prispievajú k úľave od nepríjemných ťažkostí spôsobených hemoroidmi. Vďaka hydratačnému a revitalizačnému účinku gélu môže jeho pravidelné používanie prispieť k prevencii symptómov u jedincov so sklonom k ​​hemoroidom.

Medzi jeho zložkami sú semená pagaštanu konského a rakytník rešetliakový vďaka svojim protizápalovým vlastnostiam pomáhajú zmierniť pocit pálenia a pálenia.
Kedy sa odporúča gél VIRDE Hemofit? V prípade svrbenia, pálenia okolo konečníka. Pre starostlivosť o vyčnievajúcu pokožku okolo konečníka. Na starostlivosť o povrch kože okolo konečníka u jedincov so sklonom k ​​hemoroidom.

 

Použitie: Jemne naneste množstvo veľkosti hrášku na oblasť okolo konečníka a počkajte, kým sa gél vstrebe. Aplikujte aspoň raz denne.


Zloženie/INCI: Aqua, Quercus Robur Extract, Glycerin, Aesculus Hippocastanum, Hippophae Rhamnoides, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Imidazolidinyl Urea, Aloe Barbadensis Liaf Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Olea Europaea Extract.

  

Skladovanie: Na suchom mieste, pri izbovej teplote (10-25°C). Nevystavujte extrémnym teplotám a chránte pred priamym slnečným svetlom.

 

Pozor: V prípade krvácania, bolestivých hemoroidov gél nepoužívajte, obráťte sa so svojimi sťažnosťami na odborníka.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Ukladajte mimo dosahu deti. Dávajte pozor, aby sa prípravok nedostal do očí, nosa, úst alebo slizníc! Nepoužívajte na poškodenú pokožku! Dá sa použiť len na vonkajšie použitie!

 

Krajina pôvodu: Česká republika.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 8594062352211

Objem 100ml


Virde
Virde

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK