DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Virde Konopný krém (100ml)

Kód produktu: 35972

(0 hodnotení)



4.95 € s DPH4.13 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

VIRDE Konopný krém je kozmetický krém s obsahom prírodného oleja zo semien divokého konope (Cannabis sativa Seed).
Vďaka jeho bioaktívnym zložkám pravidelné používanie podporuje rýchlejšiu regeneráciu pokožky. Vďaka svojim vlastnostiam vyživujúcim pokožku a upokojujúcim hydratačným vlastnostiam môže byť vaša pokožka pri pravidelnom používaní hydratovanejšia a pružnejšia. Vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín semien Cannabis sativa, t. j. konopného oleja, sa vstrebáva do hlbších vrstiev pokožky, preto je vhodný aj na starostlivosť o šupinatú, veľmi suchú pokožku vďaka svojim hĺbkovým hydratačným a protizápalovým vlastnostiam. Konopný krém nedráždi pokožku, možno ho použiť aj v prípade citlivej problémovej pokožky, ľahko sa vstrebáva a nelepí.


Použitie:

Pre každodennú starostlivosť o veľmi suchú, popraskanú, zapálenú pokožku: Očistite pokožku a potom dvakrát až trikrát denne jemne vmasírujte krém do problematickej pokožky, kým sa nevstrebe.

Na regeneráciu popraskanej a suchej päty: Po kúpaní a namáčaní chodidiel odstráňte stvrdnutú odumretú vrstvu pokožky pilníkom na päty a následne si chodidlá premasírujte Virde konopným krémom. Krém nanášajte aspoň dvakrát denne na regeneráciu päty.

Starostlivosť o popáleniny a preležaniny: Povrch rany vydezinfikujte, potom naneste krém v tenkej vrstve na povrch kože, ktorý sa má zregenerovať. Počkajte, kým sa krém nevstrebe. V prípade potreby zabezpečte, aby bol povrch rany obviazaný obväzom, ktorý sa nelepí na ranu.


Ako masážny krém na starostlivosť o extrémne suchú, ochabnutú pokožku: Počas masáže sa krém ľahko vstrebáva a nespôsobuje lepkavý pocit. Vďaka bioaktívnym zložkám sa povrch pokožky stáva pružnejším a hydratovanejším.


Zloženie/INCI: Aqua, Cannabis Sativa Oil Seed, Alcohol denat., Caprylic/Capric Triglyceride (Sabosol H-OIL), Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, glycerine, Triethanolamine, Parfum, Methylisothiazolinone, Benzyl alcohol.

  

Skladovanie: Na suchom mieste, pri izbovej teplote (10-25°C). Nevystavujte extrémnym teplotám a chránte pred priamym slnečným svetlom.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu s očami a ústami. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu deti. Nepoužívajte na poškodenú pokožku! Dávajte pozor, aby sa prípravok nedostal do očí, nosa, úst alebo slizníc!

 

Krajina pôvodu: Česká republika.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 8594062351771

Objem 100ml


Virde
Virde

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK