DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Virde Konský gél forte chladivý (200ml)

Kód produktu: 25969

(0 hodnotení)



6.10 € s DPH5.08 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Konský gél forte chladivý je balzam vyrobený podľa tradičnej švajčiarskej receptúry a obsahujúci cenné bioaktívne zložky.

Chladivé vlastnosti konského gélu sú spôsobené obsahom mentolu, gáforu a niektorých eukalyptových a mätových esenciálnych olejov. Obsah rozmarínového oleja, nechtíka, pagaštanu konského a extraktu z arniky prispieva k úľave od artritídy. Zložka gélu z borovicového oleja pomáha zmierniť stuhnutosť svalov.

 

Kedy sa odporúča používať?

Stavy spojené so stuhnutosťou chrbta.
Bolesti ramien, kolien, členkov.
Na ochladenie teplých, zapálených svalov a kĺbov.
Na zmiernenie pocitu pálenia spôsobeného artritídou.
Na starostlivosť o unavené nohy, zapálené kŕčové žily.
Na potieranie hrudníka v prípade prechladnutia.


Použitie: Nanášajte v tenkej vrstve na postihnutú časť tela aspoň dvakrát denne a potom dôkladne vmasírujte do pokožky. Po použití si balzam dôkladne zmyte z rúk!

 

Zloženie: Aqua, Ethanol denat., Glycerin, Menthol, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Camphor, Carbomer, Aesculus hippocastanum extract, Calendula Extrakt, Symphytum officinalis extract, Arnika montana extract, Lavandula angustifolia extract, Cinnamonum oil, Eucaliptus glob. oil, Juniperus comm. oil, Rosmarinus off. oil, Abies pectinata oil, Mentha pipperita oil, Pinus pumilio oil, Triethanolamin, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Benzyl Alcohol.


Skladovanie: Na suchom mieste, pri izbovej teplote (10-25°C). Nevystavujte extrémnym teplotám a chránte pred priamym slnečným svetlom.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Zabráňte kontaktu s očami a ústami. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu deti.

 

Krajina pôvodu: Česká republika.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 8594062351627

Objem 200ml


Virde
Virde

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK