DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Vita Crystal Flavin 7 Artemisinin kapsule (30ks)

Kód produktu: 36252

(0 hodnotení)



50.60 € s DPH42.17 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Výživový doplnok s bioflavonoidmi. Flavin 7 Artemisinin je koncentrát z rastlín s vysokým obsahom polyfenolov, flavonoidov, resveratrolu (rastlinných antioxidantov).

Polyfenoly sú látky s antioxidačným účinkom, ktoré sa prirodzene vyskytujú v rastlinných zdrojoch.
Flavonoidy sú antioxidanty zo skupiny polyfenolov, sú pre ľudský organizmus nevyhnutné, podobne ako vitamíny alebo minerálne látky. Flavonoidy sú produkty látkovej výmeny rastlín, vo zvýšenej miere sa vyskytujú v šupkách a jadierkach ovocia ako aj v stonkách rastlín. Vedecké štúdie dokazujú že flavonoidy zohrávajú dôležitú úlohu v prevencii chronických ochorení, ako sú napríklad srdcovo-cievne ochorenia. Bol preukázaný ich priaznivý vplyv na hladinu cholesterolu, čím bránia vzniku aterosklerózy. Okrem týchto účinkov majú flavonoidy aj účinky protizápalové, antioxidačné, protivírusové, protirakovinové, hepatoprotektívne, protisklerotické a imunomodulačné.

Flavin 7 Artemisinin má posilňujúci účinok na imunitný systém, preto ho odporúčame na posilnenie chorobou oslabeného organizmu.
Je vhodný u ľudí postihnutých nádorovými chorobami ako doplňujúca terapia popri tradičných liečebných metódach.
Užívanie kapsúl sa odporúča aj pre osoby so žalúdočnými ťažkosťami.
Podporuje trávenie.
Prispieva k čisteniu krvi.
Má protizápalové, protivírusové, antiparazitné a anti-karcinogénne účinky.


Artemisinin je prírodná látka z paliny ročnej (Artemisia Annua), ktorá sa používala v tradičnej čínskej medicíne už pred 2000 rokmi.


Dávkovanie: denne 2 x 1 kapsulu, vždy zapiť dostatočným množstvom tekutiny.


Účinné látky v dennej dávke (2 kapsulách):
Artemisinin: 588,0mg
Polyfenoly: 33,2mg
Z toho Flavonoidy: 23,2mg
Resveratrol: 0,016mg


Zloženie: palina pravá - výhonky extrakt (Artemisia absinthium)), Flavin 7 bioflavonoidový komplex (sušené šupky-jadierka červeného hrozna, sušené šupky-jadierka ciroku, sušené šupky-jadierka ostružiny, sušené šupky-jadierka čiernych čerešní, sušené šupky-jadierka čiernych ríbezlí, sušené šupky-jadierka červených ríbezlí, sušené šupky slivky, sušené šupky jablka), želatína, farbivo: oxid titaničitý. Obsah thujonu v maximálnej  dennej dávke: 0,04mg


Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. V žiadnom prípade nenahrádza liečbu určenú lekárom! Nie je určená ako náhrada pestrej stravy. Nemal by byť používaný pri alergii na niektorú z jeho zložiek. Nevhodné pre deti, použitie u tehotných a dojčiacich žien konzultovať s lekárom. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí.

Hmotnosť 30 kg

EAN 5999558339807

Objem 19,5g (30ks x 650,0mg)


Vita Crystal
Vita Crystal

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK