DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Vita Crystal Flavin 7+ Premium kapsule (90ks)

Kód produktu: 18141

(0 hodnotení)



32.95 € s DPH27.46 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Výživový doplnok Flavin 7+ Premium je koncentrát  z rastlín s vysokým obsahom polyfenolov, flavonoidov, resveratrolu (rastlinných antioxidantov).

Flavonoidy sú pre ľudský organizmus nevyhnutné, podobne ako vitamíny alebo minerálne látky. Flavonoidy sú produkty látkovej výmeny rastlín, vo zvýšenej miere sa vyskytujú v šupkách a jadierkach ovocia ako aj v stonkách rastlín. Vedecké štúdie dokazujú že flavonoidy zohrávajú dôležitú úlohu v prevencii chronických ochorení, ako sú napríklad srdcovo-cievne ochorenia. Bol preukázaný ich priaznivý vplyv na hladinu cholesterolu, čím bránia vzniku aterosklerózy. Okrem týchto účinkov majú flavonoidy aj účinky protizápalové, antioxidačné, protivírusové, protirakovinové, hepatoprotektívne, protisklerotické a imunomodulačné.

Flavin 7+ Premium Je výborný pri chorobách srdca a obehového systému. Zlepšuje funkciu krvotvorných orgánov, zvyšuje pružnosť cievnych stien, znižuje hladinu cholesterolu, zabraňuje arteroskleróze, zhlukovaniu krvných doštičiek, znižuje krvný tlak. Má posilňujúci účinok na imunitný systém, preto ho odporúčame na posilnenie chorobou oslabeného organizmu. Je vhodný u ľudí postihnutých nádorovými chorobami ako doplňujúca terapia popri tradičných liečebných metódach, pretože znižuje nežiaduce účinky chemoterapie. U starších ľudí pomáha v prevencii cukrovky a trombózy. U športovcov je vhodný na zvýšenie výkonu, pričom nemá dopujúce účinky. Užívanie kapsúl sa odporúča aj pre osoby so žalúdočnými ťažkosťami, alebo so zvýšenou hladinou žalúdočnej kyseliny.


Dávkovanie: Na prevenciu denne 2 x 2 kapsuly, ako doplňujúca terapia denne max. 3 x 2–3 kapsuly, vždy zapiť dostatočným množstvom tekutiny.


Účinné látky v dennej dávke (4 kapsulách):
Hroznové jadierka: 492,0mg
Polyfenoly: 44,0mg
Z toho Flavonoidy: 32,0mg
Resveratrol: 0,02mg


Zloženie: sušené šupky-jadierka červeného hrozna, sušené šupky-jadierka ciroku, želatína, sušené šupky-jadierka ostružiny, sušené šupky-jadierka čiernych čerešní, sušené šupky-jadierka čiernych ríbezlí, sušené šupky-jadierka červených ríbezlí, sušené šupky slivky, sušené šupky jablka, farbivo: indigokarmín.


Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. V žiadnom prípade nenahrádza liečbu určenú lekárom! Nie je určená ako náhrada pestrej stravy. Nemal by byť používaný pri alergii na niektorú z jeho zložiek. Nevhodné pre deti do 3 rokov, použitie u tehotných a dojčiacich žien konzultovať s lekárom. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí.

Hmotnosť 0.06 kg

EAN 5999558331689

Objem 32,5g (90ks x 361mg)


Vita Crystal
Vita Crystal

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK