DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Viva Natura Jablková vláknina (150g)

Kód produktu: 33500

(0 hodnotení)



5.35 € s DPH4.46 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Jablková vláknina má veľmi dobré účinky na telo a organizmus. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce vitamíny, minerály a antioxidanty.
Pomáha zlepšiť trávenie a priaznivo vplýva na celý tráviaci trakt, pretože obsahuje pektín, ktorý stimuluje činnosť čriev pri vylučovaní zvyškov potravy a pomáha tak fungovať tráviacemu systému ešte efektívnejšie. Taktiež pomáha pri zápche. Jablková vláknina sa používa veľmi často aj na chudnutie pre ženy. Veľkou výhodou z hľadiska chudnutia je, že znižuje chuť do jedla a zároveň predlžuje jeho trávenie v žalúdku, tým vzniká pocit nasýtenia a odstraňuje sa pocit hladu. Jablková vláknina má priaznivé účinky na viaceré časti ľudského organizmu, nielen na činnosť čriev, ale aj na látkovú výmenu alebo na zníženie rizika pre vznik rakoviny hrubého čreva, pravidelná konzumácia vlákniny a zdravé stravovanie napomáhajú predchádzať srdcovo cievnym ochoreniam.
Pravidelná konzumácia jablkovej vlákniny je obzvlášť odporúčané pre ľudí ktorí držia diétu, pri čistiacich kúrach, pre športovcov a každému, komu záleží na svojom zdraví.


100% prírodný produkt.
Bez konzervantov.
Bez umelého farbiva.
Bez umelých aróm.
Bez zvýrazňovača chuti.


Použitie: 2 polievkové lyžice 1-2x denne. Zmiešajte s vodou, ovocnými, alebo zeleninovými šťavami, do jogurtu, kaše. Pomer riedenia, 1:8-9.


Zloženie: 100% jablková vláknina.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 261Kj / 62kcal
Bielkoviny: 0,2g
Sacharidy: 15,0g (z toho cukor: 13,0g)
Tuk: 0,0g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0g)
Vlákniny: 1,0g
Soľ: 0,02g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: Môže obsahovať stopy pšeničnej trávy, ražných otrúb, ovsenej trávy, zeleru, horčicových semien a zelených mušlí.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Upozornenie: Tento produkt je iba doplnkom zdravej výživy. Nemá schválené liečivé účinky a neslúži ako náhrada lekármi predpísaných liekov. Výrobok nie je určený k použitiu ako náhrada pestrej stravy. Ustanovené odporúčané dávkovanie neprekračujte. Neužívajte ak ste alergický na niektoré zložky prípravku. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.15 kg

EAN 5998219305847

Objem 150g


Viva Natura
Viva Natura

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK