DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ziaja Sprchový gél s extraktom z talianskych fíg (500ml)

Kód produktu: 56114

(0 hodnotení)



6.65 € s DPH5.54 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Sprchový gél hydratuje, vyhladzuje a ošetruje pokožku. Rozmaznáva vás špeciálnou talianskou figovou vôňou. Vďaka jemným a prírodným zložkám je vhodný aj na čistenie pokožky najmenších detí. Receptúra ​​je vyrobená z 95% prírodných zložiek, ktoré sú šetrné k pokožke a chránia životné prostredie. Vyrobené s prídavkom prírodného inulínu a fruktózy, chráni mikrobióm pokožky a udržiava jej prirodzenú rovnováhu pH.

Vegánsky produkt.

Použitie: Gél naneste na vlhkú pokožku, vmasírujte a potom opláchnite.


Zloženie/INCI: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Decyl Glucoside, Inulin, Fructose, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, C12-13 Alkyl Lactate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Coumarin, Limonene, Citric Acid.


O značke Ziaja
Mimoriadne kvalitná kozmetika Ziaja existuje na trhu už 20 rokov. Zakladateľom tejto poľskej značky bol farmaceut Zenon Ziaja, ktorý sa rozhodol začať vyrábať naozaj kvalitnú kozmetiku, ktorá bude prospievať pokožke a zároveň bude cenovo dostupná pre všetky ženy.Kozmetika Ziaja je bohatá na aktívne prírodné zložky, ako je napr. kozie mlieko, ruža, jazmín, uhorka, nechtík, aloe, harmanček alebo kakaové maslo. Takéto ingrediencie sú pre pleť každej ženy veľmi prirodzené a tak s nimi pleť "dokáže pracovať". Účinná sila prírodných látok tiež napomáha pleti pri samoregenerácii. Značka Ziaja má vo svojom portfóliu širokú ponuku telovej a pleťovej kozmetiky, ako sú napr. denné a nočné krémy, prípravky na čistenie pleti, regeneračné a hydratačné masky, prípravky proti vráskam, telové mlieka alebo sprchové gély. S kozmetikou Ziaja podporíte vašu prirodzenú krásu a dodáte vašej pleti všetko, čo je potrebné pre jej zdravý a príťažlivý vzhľad!

Upozornenie: Na vonkajšie použitie. Uchovávať mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Uchovávajte na mieste chránenom pred mrazom!

 

Krajina pôvodu: Poľsko.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5901887050308

Objem 500ml


Ziaja
Ziaja

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK