DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Biomed Konopný krém (60g)

Kód produktu: 57765

(0 hodnotení)



4.40 € s DPH3.67 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Pre každodennú starostlivosť o suchú a citlivú pokožku náchylnú na ekzémy s výťažkom z konopných semienok a perilou, ktorý pokožku vyživuje a zjemňuje. Vyživuje a zjemňuje pokožku. 

Konopný olej lisovaný za studena (Cannabis sativa seed oil) sa stará a vyživuje pokožku vďaka obzvlášť vysokému a ideálne zloženému obsahu esenciálnych mastných kyselín. Pomáha obnoviť a udržiavať  správnu hydratáciu a elasticitu pokožky. Pridaný špeciálny extrakt z perilly (extrakt z listov Perillaocymoides) môže mať upokojujúci účinok na alergický povrch pokožky a zmierniť jej svrbenie.


Účinné látky: Konopný olej lisovaný za studena (Cannabis sativa seed oil), extrakt z rozmarínu, extrakt z perilly (extrakt z listov Perillaocymoides).


Odporúčané dávkovanie: Krém sa odporúča používať 4-5x denne. Nanáša sa na očistenú a suchú pokožku v tenkej vrstve a jemne sa rozotrie.
Pozor: Pri prvom použití sa môže vyskytnúť slabý štiplavý pocit, ktorý rýchlo prejde.


Zloženie/INCI: Aqua, Petrolatum, Cetearyl alcohol, Paraffinum liquidum, Perilla ocymoides leaf extract, Cannabis sativa seed oil, Zea mays oil, Sodium lauryl sulfate, Sodium hydroxymethylglycinate, Citric acid, Tocopherol, Rosmarinus officinalis leaf extract, Helianthus Annuus seed oil, Alcohol, Parfum, Ascorbyl Palmitate, Lecithin.


Kontraindikácie: Nie je známa žiadna kontraindikácia.


Skladovanie: Skladujte dobre uzatvorené pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.


Upozornenie: Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. 


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.06 kg

EAN 5999525621232

Objem 60g


Biomed
Biomed

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK