DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Csuta Sójové kocky (150g)

Kód produktu: 13944

(0 hodnotení)



1.75 € s DPH1.46 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Sójové kocky sú textúrovaný sójový proteín, ktorý je vyrobený zo sójovej múky.
Sója sa niekedy označuje aj ako rastlinné mäso, pretože je zdrojom vysoko kvalitných bielkovín. Sója je tiež bohatá na vitamíny a minerály a ďalším významným plusom sóje je rozpustná vláknina (má jej viac ako ostatné strukoviny), ktorá predlžuje čas vstrebávania živín a chráni tenké aj hrubé črevo.
Sója na rozdiel od mäsa neobsahuje cholesterol ani iné nasýtené tuky a preto je ideálnou náhradou mäsa pre ľudí, ktorí si musia strážiť hladinu cholesterolu v krvi. Konzumácia sójových výrobkov pomáha aj pri neurózach, depresiách, nervozite a nespavosti. A to všetko nielen vďaka lecitínu ale aj tryptofánu, ktorý sa v mozgu podieľa na výrobe serotonínu a ako vieme, tento nervový prenášač ma dočinenia s našou dobrou (či skleslou) náladou. Látky obsiahnuté v sóji priaznivo ovplyvňujú imunitu a regeneráciu. Konzumácia sójového proteínu je tak prospešná ako zo športového, tak aj zo zdravotného hľadiska. Poskytne organizmu potrebné živiny, bez toho, aby zaťažil tráviaci trakt.
Nech vyrobíte sójové kocky na akýkoľvek spôsob, zakaždým získate veľmi kvalitnú bielkovinu.

Bez GMO.


Zloženie: sója.


Alergény: sója.


Príprava: Sójové kocky predvaríme v dvojnásobnom množtve vody s vegetou alebo bujónom. Necháme postáť, aby dobre nasiakli. Potom scedíme a necháme odkvapkať, prebytočnú vodu z kociek vytlačíme.
Použíitie: ako náhrada mäsa na prípravu rôznych mäsových a zeleninových jedál. Vďaka neutrálnej chuti sa hodí aj na prípravu sladkých pokrmov.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Hmotnosť 0.15 kg

EAN 5999881955439

Objem 150g


Csuta
Csuta

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK