DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Golden Green Uvoľňujúci masážny krém (250ml)

Kód produktu: 49356

(0 hodnotení)



6.00 € s DPH5.00 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Uvoľňujúci masážny krém s aktívnymi zložkami rozmarínového oleja, mentolu a gáfru. Odporúčame na relaxačnú, relaxačnú masáž, uvoľnenie krčného a ramenného pásu a masáž chodidiel. Príjemne chladivý masážny krém, ktorý pomáha uvoľniť napäté svaly, zmierniť svalové kŕče a svalovú horúčku a osviežiť unavené, ťažké partie tela počas masáže.

Rozmarínový olej pôsobí protizápalovo, čím pomáha zmierniť svalové napätie, bolesti svalov a kĺbov a ochorenia pohybového aparátu.
Mentol a gáfor poskytujú na pokožke chladivý pocit, ktorý znižuje pocit únavy, zvyšuje krvný obeh a výsledkom je jemná, hydratovaná pokožka.


Bez alergénnych vonných látok.
Bez parabénov.
Bez ropných derivátov.


Návod na použitie: naneste primerané množstvo masážneho krému na pokožku a masírujte telo jemným tlakom a krúživými pohybmi. Extra tipy: Odporúča sa aj na masáž chodidiel.


Zloženie/INCI: Aqua, Canola Oil, Glycerin, Stearic Acid, Polyglycerl-3 Dicitrate/Stearate, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Lanolin, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Triethanolamine, Rosmarinus Officinalis Oil, Cetyl Alcohol, Cera Alba, Menthol, Camphor, Citric Acid.


Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste, nevystavujte slnečnému žiareniu.


Upozornenie: Ukladajte mimo dosahu detí. Produkt určený na vonkajšie použitie. Nepoužívajte na poranenú, podráždenú pokožku a pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Zabráňte kontaktu s očami. 


Krajina pôvodu: vyrobené v Maďarsku.

Hmotnosť 0.25 kg

EAN 5997591702176

Objem 250ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK