DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Csuta Sójový granulát (200g)

Kód produktu: 16735

(0 hodnotení)



2.05 € s DPH1.71 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Sójový granulát je textúrovaný sójový proteín, ktorý je vyrobený zo sójovej múky.
Sója sa niekedy označuje aj ako rastlinné mäso, pretože je zdrojom vysoko kvalitných bielkovín. Sója je tiež bohatá na vitamíny a minerály a ďalším významným plusom sóje je rozpustná vláknina (má jej viac ako ostatné strukoviny), ktorá predlžuje čas vstrebávania živín a chráni tenké aj hrubé črevo.
Sója na rozdiel od mäsa neobsahuje cholesterol ani iné nasýtené tuky a preto je ideálnou náhradou mäsa pre ľudí, ktorí si musia strážiť hladinu cholesterolu v krvi. Konzumácia sójových výrobkov pomáha aj pri neurózach, depresiách, nervozite a nespavosti. A to všetko nielen vďaka lecitínu ale aj tryptofánu, ktorý sa v mozgu podieľa na výrobe serotonínu a ako vieme, tento nervový prenášač ma dočinenia s našou dobrou (či skleslou) náladou. Látky obsiahnuté v sóji priaznivo ovplyvňujú imunitu a regeneráciu. Konzumácia sójového proteínu je tak prospešná ako zo športového, tak aj zo zdravotného hľadiska. Poskytne organizmu potrebné živiny, bez toho, aby zaťažil tráviaci trakt.
Nech vyrobíte sójový granulát na akýkoľvek spôsob, zakaždým získate veľmi kvalitnú bielkovinu.

Bez GMO.


Zloženie: sójový granulát.


Alergény: sója.


Príprava a použitie: Sójový granulát namočime do vody alebo bujónu či do zeleninového vývaru (na 1 diel granulátu 2 diely nálevu) cca 10-15 min. Potom nálev zlejeme a prebytočnú vodu z granulátu vytlačíme.
Sójový granulát sa môže používať ako náhrada mletého mäsa na prípravu rôznych mäsových a zeleninových jedál, ako prílohu k hlavnému jedlu. Vďaka neutrálnej chuti sa hodí aj na prípravu sladkých pokrmov.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5999881955422

Objem 200g


Csuta
Csuta

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK